Τρίπολη: Άλλοι έκαναν γιορτές και άλλοι... κλοπές!
Οι διαρρήκτες έψαχναν για χρήματα καθώς έκαναν άνω - κάτω τα σπίτια και τα μαγαζιά που άνοιξαν
Τις γιορτινές ημέρες θέλησαν να εκμεταλλευτούν διαρρήκτες που έμπαιναν ανενόχλητοι σε άδεια σπίτια και κλειστά καταστήματα… τόσο το Μ. Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα στην Τρίπολη.
Πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία» κάνουν λόγο για μπαράζ διαρρήξεων στην πόλη από το Μεγάλο Σάββατο το απόγευμα και μετά. Οι διαρρήκτες έψαχναν για χρήματα καθώς έκαναν άνω - κάτω τα σπίτια και τα μαγαζιά που άνοιξαν.
Εκτός από λεφτά, αφαίρεσαν φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα και εμπορεύματα μικρότερης αξίας.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία