Ηράκλειο: Διέρρηξε δέκα σπίτια μέσα σε ένα χρόνο

Ηράκλειο: Διέρρηξε δέκα σπίτια μέσα σε ένα χρόνο

Οι αστυνομικοί του τμήμα Περιφέρειας Ηρακλείου κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν, όχι όμως και να τον συλλάβουν αφού τα αδικήματά του δεν εμπίπτουν στο αυτόφωρο

Ηράκλειο: Διέρρηξε δέκα σπίτια μέσα σε ένα χρόνο
Μόνο μετρητά και κοσμήματα άρπαζε από τα σπίτια στα οποία εισέβαλε, ένας 25χρονος τσιγγάνος διαρρήκτης που χτυπούσε σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου από το Μάρτιο του 2013. Από τις δέκα διαρρήξεις που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, είχε αποκομίσει λεία συνολικής αξίας 56.000 ευρώ!

Ο νεαρός δράστης χτυπούσε συνήθως στα χωριά των δήμων Ηρακλείου και Χερσονήσου και είχε αρπάξει κοσμήματα αξίας 47.200 ευρώ, ενώ από ένα μόνο σπίτι είχε κλέψει και «ζεστά» μετρητά ύψους 9.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί του τμήμα Περιφέρειας Ηρακλείου κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν, όχι όμως και να τον συλλάβουν αφού τα αδικήματά του δεν εμπίπτουν στο αυτόφωρο.

Έτσι, σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις και κλοπές.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης