Ανήλικη έκλεψε… κουβέρτες και κατσαρόλια!

Ανήλικη έκλεψε… κουβέρτες και κατσαρόλια!

Όλο το νοικοκυριό μιας 69χρονης άρπαξαν δυο γυναίκες από τις οποίες η μια ανήλικη, όταν τρύπωσαν στο σπίτι της στην περιοχή Λιανοβέργι της Ημαθίας παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Δεν πήγαν μακριά, όμως, καθώς εντοπίστηκαν με τις… κουβέρτες και τα κατσαρολικά παραμάσχαλα!

Ανήλικη έκλεψε… κουβέρτες και κατσαρόλια!
Οι δράστιδες ηλικίας 17 και 28 χρόνων είχαν αρπάξει όσα κλινοσκεπάσματα και είδη οικοσκευής μπορούσαν να μεταφέρουν, μαζί με κάποιες μικρές ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 500 ευρώ. Κατά τη διαφυγή τους τις εντόπισαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πλατέος που τις συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλεμμένη είδη στην 69χρονη ιδιοκτήτριά τους. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενες για κλοπή.

*** Αντικείμενα αξίας 1.900 ευρώ άρπαξαν ένας 18χρονος και ένας 22χρονος από την αποθήκη ενός 62χρονου στο Ασβεστάρειο Πέλλας και τα πούλησαν στη μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων ενός 23χρονου στο Μελίσσι Πέλλας αντί ποσού 120 ευρώ. Οι άνδρες της Ασφάλειας Γιαννιτσών βρήκαν τα κλοπιμαία στη μάντρα, τα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους και συνέλαβαν τον επιχειρηματία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Κλείσιμο
Εκείνος αποκάλυψε4 την ταυτότητα των δραστών της κλοπής, που συνελήφθησαν και το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε μαζί με τα χρήματα που εισέπραξαν. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης