«Σκλάβωσαν» μια ηλικιωμένη με την ευγένειά τους που έφτασε σε σημείο... χειροφιλήματος, ενώ ταυτόχρονα της αποσπούσαν την προσοχή ρωτώντας πόσο θα τους πωλούσε τα... κούτσουρα που είχε στην αυλή της! Έτσι, βρήκαν την ευκαιρία να ξαφρίσουν όλες τις οικονομίες της και να εξαφανιστούν!
«Σκλάβωσαν» μια ηλικιωμένη με την ευγένειά τους που έφτασε σε σημείο... χειροφιλήματος, ενώ ταυτόχρονα της αποσπούσαν την προσοχή ρωτώντας πόσο θα τους πωλούσε τα... κούτσουρα που είχε στην αυλή της! Έτσι, βρήκαν την ευκαιρία να ξαφρίσουν όλες τις οικονομίες της και να εξαφανιστούν!
Οι δράστες ήταν τρεις και έφτασαν με το αυτοκίνητό τους έξω από το σπίτι της 75χρονης γυναίκας στο Κορακοχώρι του Πύργου Ηλείας. Ο ένας έμεινε στο τιμόνι, ενώ οι άλλοι δυο πλησίασαν την ηλικιωμένη και της έδωσαν χαιρετίσματα από το... γιο της -που, φυσικά, δεν γνώριζαν όπως αποδείχθηκε αργότερα. Για να την πείσουν, μάλιστα, για τη φιλία τους, της... φίλησαν και το χέρι!
Όσο ο ένας παρέσυρε την ανυποψίαστη γυναίκα στην αυλή όπου βρίσκονταν αποθηκευμένα τα κούτσουρα, ο άλλος τρύπωσε στο σπίτι και δεν άργησε να βρει το κομπόδεμα που είχε κρυμμένο κάτω από το στρώμα του κρεβατιού της! Άρπαξε 6.000 ευρώ, έκανε νόημα στον συνεργό του και μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο του συντρόφου τους με το οποίο εξαφανίστηκαν αφού πρώτα την αποχαιρέτησαν!
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.