Κηδεύεται σήμερα ο Λουκάς Γιαννακούλης

Κηδεύεται σήμερα ο Λουκάς Γιαννακούλης

Είχε τραυματιστεί βαρύτατα πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια του Ράλλι Παλλάδιο

Κηδεύεται σήμερα ο Λουκάς Γιαννακούλης
Το τελευταίο αντίο στο Λουκά Γιαννακούλη λένε φίλοι και συγγενείς το μεσημέρι της Δευτέρας στον ιερό ναό της Αγίας Φιλοθέης.

Ο Λουκάς Γιαννακούλης 'έφυγε' σε ηλικία 53 ετών, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν από λίγες ημέρες στο ράλι Παλλάδιο και δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αποτέλεσμα να υποκύψει τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Κλείσιμο
Ο Λουκάς Γιαννακούλης ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας σπουδαίος επιστήμονας, ένας διακεκριμένος αρχιτέκτονας - μηχανικός και παράλληλα ένας άνθρωπος που διακρίθηκε ιδιαίτερα για τις έντονες κοινωνικές του ευαισθησίες. Είχε αληθινή αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον και ένα μεγάλο πάθος, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1960. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παντρεύτηκε τη Μαρία Μπόμπολα, κόρη του εκδότη του «Εθνους», Γιώργου Μπόμπολα και αποκτήσανε τρεις γιους, τον Ιωάννη, τον Γιώργη και τον Ανδρέα.

Από το 1992 ήταν υπεύθυνος για το σύνολο των ιδιωτικών έργων της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ. Συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., εκτελούσε χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ Facilities Management και ήταν Αντιπροέδρος στην ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ, εταιρεία που ειδικεύεται σε έργα ανάπλασης χώρων και διαμόρφωσης τοπίων.

Στην τελευταία του διαδρομή θα παραστούν φίλοι και συγγενείς, όπως επίσης και τα μέλη της αγωνιστικής λέσχης ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., που θα καταθέσουν στεφάνι με τα χρώματα της καρό σημαίας, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου και συναθλητή τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης