Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα

Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα

Με εξαίρεση τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο όπου αναμένονται τοπικές νεφώσεις - Βορειάδες στο Αιγαίο

Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι περισσότερο αυξημένες στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, προβλέπει για σήμερα, Κυριακή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).

Το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Κλείσιμο
Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 0 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα με τη μέγιστη στην Ήπειρο να μην ξεπερνά τους 10 βαθμούς και από 5 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Αναλυτικότερα:

Αττική
Ηλιοφάνεια και ψύχρα θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν σε σχεδόν μέτριους έως μέτριους.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Μακεδονία, Θράκη 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 (μείον 3 ως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στο ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 (μείον 4 ως 15 βαθμούς Κελσίου).

Κρήτη, Κυκλάδες 
Θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης