Εξιχνιάστηκε απάτη μέσω διαδικτύου

Εξιχνιάστηκε απάτη μέσω διαδικτύου

30χρονος Έλληνας έστησε «μαϊμού» ιστοσελίδα με την οποία πουλούσε ανταλλακτικά αυτοκινήτων τα οποία τα θυματα δεν παραλάμβαναν ποτέ

Εξιχνιάστηκε απάτη μέσω διαδικτύου
Της μόδας έχουν γίνει οι διαδικτυακές απάτες με αγγελίες «μαϊμού» για διάφορα προϊόντα που οι ενδιαφερόμενοι προπληρώνουν, αλλά δεν τα... βλέπουν ποτέ! Άλλη μια περίπτωση εξιχνιάστηκε στην Κοζάνη, με θύμα έναν ηλικιωμένο ο οποίος πίστεψε ότι βρήκε τη... χρυσή ευκαιρία για να αντικαταστήσει τη μηχανή του οχήματός του.

Ο 63χρονος ανακάλυψε σε ιστοσελίδα του ίντερνετ μια αγγελία για την πώληση ενός κινητήρα αυτοκινήτου όμοιου με αυτόν που αναζητούσε και ήρθε σε επαφή με τον πωλητή, ο οποίος του ζήτησε να καταθέσει 300 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε. Η κατάθεση έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου, αλλά ο 63χρονος δεν παρέλαβε ποτέ τον κινητήρα.

Κλείσιμο
Έτσι, κατήγγειλε στην Ασφάλεια ότι τον είχαν εξαπατήσει και οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση ανακάλυψαν τα στοιχεία του δράστη. Πρόκειται για έναν 30χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης