Υψηλό ρεκόρ για τον Dow

Υψηλό ρεκόρ για τον Dow

Oι επενδυτές εστίασαν σε λεπτομέρειες για τη φορολογική μεταρρύθμιση και την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι ο Τζερόμ Πάουελ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Fed

Υψηλό ρεκόρ για τον Dow
Υψηλό ρεκόρ για τον Dow σε μια συνεδρίαση που οι επενδυτές εστίασαν σε λεπτομέρειες για τη φορολογική μεταρρύθμιση και την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι ο Τζερόμ Πάουελ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Fed.

Σύμφωνα με το σχέδιο, ο εταιρικός φόρος θα μειωθεί μόνιμα στο 20% ενώ προβλέπεται η διατήρηση του δημοφιλούς προγράμματος συνταξιοδότησης 401 (k).

Κλείσιμο
Ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 0,35% στις 23.517 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 0,02% στις 2.579 μονάδες ενώ ο Nasdaq κατέγραψε πτώση 0,02% στις 6.714 μονάδες.

«Οι άνθρωποι χτίζουν το πλαίσιο τους, αλλά κανείς δεν ξέρει πού θα πάει αυτό», δήλωσε ο Jeremy Bryan, διαχειριστής χαρτοφυλακίου στη Gradient Investments.

Η μετοχή της Boeing είχε την καλύτερη επίδοση στον Dow κι έκλεισε με άνοδο 1,60%. Η μετοχή της Allstate ήταν ανάμεσα στις μετοχές με τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών καταγράφοντας άνοδο 3.82%. Ενίσχυση κατά 2,23% και για τη μετοχή της T. Rowe Price, καθώς οι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων αντέδρασαν θετικά στα νέα για το πρόγραμμα 401 (k).

Ο Phil Blancato, CEO της Ladenburg Thalmann Asset Management, δήλωσε ότι «η αγορά εξακολουθεί να πιστεύει ότι η φορολογική μεταρρύθμιση δεν θα γίνει φέτος». «Υπάρχουν πάρα πολλοί Ρεπουμπλικάνοι που δεν στηρίζουν τη μεταρρύθμιση » τόνισε.

«Αυτό που γιορτάζει η αγορά είναι ότι η διαδικασία κινείται προς τα εμπρός, αλλά παράλληλα η διαδικασία αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια» εκτίμησε ο Art Hogan, επικεφαλής στρατηγικής της αγοράς στην Wunderlich Securities

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης