Μικτή εικόνα στη Wall Street

Μικτή εικόνα στη Wall Street

Πιέσεις στα αμερικανικά χρηματιστήρια και από τον PMI υπηρεσιών, η άνοδος του οποίου τον Οκτώβριο ξεπέρασε τις προβλέψεις των αναλυτών

Μικτή εικόνα στη Wall Street
Μεταξύ κερδών και απωλειών η Wall με τα στοιχεία να δείχνουν ότι η αμερικανική βιομηχανία των υπηρεσιών αυξήθηκε περισσότερο από το αναμενόμενο τον Οκτώβριο αντισταθμίζοντας τα πιο ήπια οικονομικά πρωτοσέλιδα από την Ευρώπη.

"Όταν η αγορά φτάνει στα επίπεδα, κοντά σε ιστορικό υψηλό, είναι σαν να λέει όλη η αγορά ότι κάτι περιμένει, πράγμα που την κάνει νευρική", ανέφερε ο JJ Kinahan, επικεφαλής στρατηγικής της TD Ameritrade.

Κλείσιμο
Ο Dow σημείωσε πτώση 0,14% στις 15.618 μονάδες. Ο S&P 500 υποχώρησε 0,28% στις 1.763 μονάδες ενώ ο Nasdaq ενισχύθηκε 0,09% στις 3.940 μονάδες. Ο δείκτης φόβου (VIX) έμεινε σταθερός λίγο πάνω από το 13.

Το δολάριο ενισχύθηκε έναντι των σημαντικότερων νομισμάτων ενώ το 10ετές αμερικανικό ομόλογο σημείωσε άνοδο 6 μονάδων βάσης στο 2,66%.

Το πετρέλαιο και ο χρυσός σημείωσαν πτώση, με τα future του αργού στα 93,37 δολάρια το βαρέλι, σημειώνοντας απώλειες 1,3%, ενώ ο χρυσός υποχώρησε 6,60 δολάρια ή 0,5% στα 1.308,10 δολάρια η ουγγιά.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης