65 χρόνια Corvette

65 χρόνια Corvette

Η Chevrolet Corvette ένα αυτοκίνητο-σύμβολο για την Αμερική, γιορτάζει αισίως τα 65 χρόνια παραγωγής, σε λίγους μήνες από τώρα, το 2018. Με αφορμή αυτό, η εταιρία επέλεξε να προβεί σε μια ποικιλία μικρών αλλαγών στο αυτοκίνητο, για χάρη της επετείου.

65 χρόνια Corvette
Ξεκινώντας με το εξωτερικό, τα προηγούμενα μπροστινά ελαστικά 18 ιντσών και οι πίσω τροχοί 19 ιντσών έχουν αντικατασταθεί από μεγαλύτερους τροχούς 19 ιντσών και 20 ιντσών αντίστοιχα, που προέρχονται από το πακέτο Z51.

Το μοντέλο έρχεται επίσης με μια αναθεωρημένη παλέτα χρωμάτων, μια προαιρετική οροφή Spice Red και πέντε νέες επιλογές στις ζάντες. Οι οδηγοί θα βρουν μια ποικιλία αλλαγών στην καμπίνα, καθώς υπάρχει ένα νέο ραδιόφωνο HD καθώς και ένα προαιρετικό εσωτερικό Spice Red. Τα μοντέλα 2LT έχουν μια "αναθεωρημένη σύνθεση εσωτερικού χρώματος", ενώ υπάρχουν πολλά νέα πακέτα ραφής επενδύσεων σε 3LT και 3LZ διακοσμητικά. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν βελτιωμένη κάμερα οπισθοπορείας, βελτιωμένο head up display και αναβαθμισμένο σύστημα καταγραφής δεδομένων οχήματος (ρύθμιση ανάρτησης, θερμοκρασία, κτλ.).

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Magnetic Ride Control θα προσφέρεται ως προαιρετική επιλογή. Η Corvette Grand Sport έχει πολλές από αυτές τις αλλαγές αλλά κερδίζει επιπλέον τα κεραμικά φρένα, ως επιπλέον επιλογή. Υπάρχει επίσης ένα νέο πακέτο Carbon 65, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 3LT διακοσμητικά. Ομοίως, η Corvette Z06 αποκτά πλέον ένα νέο γκρίζο εσωτερικό καθώς και δύο νέα σχέδια στους τροχούς. Το μοντέλο μπορεί επίσης να παραγγελθεί με την προαναφερθείσα συσκευασία Carbon 65.
Κλείσιμο
Chevrolet-Corvette-FL-tsiro-640 Carbon 65 Edition convertibles feature carbon-fiber tonneau inserts.
Chevrolet-Corvette-FL-conv-tsiro-640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης