Τα νέα Audi TT TS με 400 ίππους!

Τα νέα Audi TT TS με 400 ίππους!

Ο πεντακύλινδρος 2.5 TFSI δυναμώνει κι άλλο, προκειμένου να χαρίσει κορυφαίες επιδόσεις στα TT RS coupe και roadster.

Τα νέα Audi TT TS με 400 ίππους!
Η Audi συνεχίζει να εξελίσσει τον 5κύλινδρο TFSI των 2,5 lt. παρά το γεγονός ότι αρκετοί εκτιμούσαν ότι έχει φθάσει στα όριά του. Έτσι μετά τους 367 ίππους στο RS3, ανεβαίνει στους 400 για χάρη των νέων TT RS Coupe και Roadster. Οι μηχανολόγοι της Audi χρησιμοποίησαν ελαφρύτερα υλικά και περιόρισαν τις εσωτερικές τριβές για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά, τα πίσω φώτα είναι τεχνολογίας Matrix OLED.



Η μέγιστη ροπή αυξήθηκε στα 49,5 kgm και είναι διαθέσιμη σε ένα μεγάλο εύρος στροφών (από τις 1.700 και 5.800 rpm). Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς χάρη στο 7τάχυτο S tronic αλλά και το σύστημα quattro. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τις ρυθμίσεις του κινητήρα, της τετρακίνησης, του συστήματος διεύθυνσης, του κιβωτίου και του ήχου της εξάτμισης μέσω των προγραμμάτων Comfort, Auto, Dynamic, Individual του Audi drive select.

Κλείσιμο


Το TT RS Coupe επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,7 sec και το Roadster σε 3,9 sec. Η τελική ταχύτητα και των δύο περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h, με προαιρετικό όμως πακέτο αυξάνεται στα 280 km/h.

Οι πωλήσεις τους στις χώρες της Ευρώπης θα αρχίσουν το φθινόπωρο του 2016, με τις τιμές στη Γερμανία να ορίζονται στα 66.400 ευρώ για το Coupe και τα 69.200 για το Roadster.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης