Αυτό είναι το νέο Superb Combi

Αυτό είναι το νέο Superb Combi

Η Skoda έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την έκδοση wagon της ναυαρχίδας της, που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη.

Αυτό είναι το νέο Superb Combi
Αν αναζητάτε ένα μοντέλο με τεράστιους χώρους και χαρακτήρα που να προσεγγίζει τις premium κατηγορίες, τότε αυτό δεν είναι άλλο από το νέο Superb Combi που θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους τέλη του έτους. Χαρακτηριστικό είναι πως το πορτμπαγκάζ φτάνει τα 660 lt με αποτέλεσμα να είναι 27 lt μεγαλύτερο από το απερχόμενο μοντέλο. Μάλιστα, όταν τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν η πρακτικότητα ανέρχεται στα 1.950 lt, ενώ οι χώροι για τους επιβάτες παραμένουν σε κορυφαία επίπεδα πάνω στο μεταξόνιο των 2.841 mm.

Αξιοσημείωτο είναι πως το το Combi είναι ελαφρώς κοντύτερο από το κανονικό Superb (στα 4.856 mm) και ελαφρώς ψηλότερο (κατά 9 mm), ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορες πρακτικές λύσεις, όπως το αυτόματο ρολό, το διπλό δάπεδο ή την τσάντα μεταφοράς με μεταβλητό μέγεθος. Η γκάμα των κινητήρων προέρχεται από το «νορμάλ» Superb με την ισχύ να ξεκινά από την τετρακύλινδρη 1.6 TDI με τα 120 PS και να κορυφώνεται στην δίλιτρη βενζίνης με 280 PS.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης