Οταν μία αυτοκινητοβιομηχανία είναι σε πλήρη ανάπτυξη, όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο μα την Volvo, οι αποφάσεις για ακύρωση παραγωγής κάποιου μοντέλου της είναι προσωρινή.
Αυτό αποδείχτηκε και με το C70, το οποίο παρά την απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας να σταματήσει η παραγωγή του, σύντομα θα δούμε τον ¨εντυπωσιακό» όπως λένε οι φήμες αντικαταστάτη του.
Αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος ο CEO της Volvo Hakan Samuelsson, ο οποίος στην ερώτηση «πότε θα δούμε το νέο C70» δήλωσε χαρακτηριστικά «as soon as possible» (το συντομότερο δυνατόν).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το νέο C70, θα κρατήσει τη… διπρόσωπη μορφή του ως coupe και cabrio αυτοκίνητο.
Θα διαθέτει δηλαδή σκληρή οροφή, ενώ σχεδιαστικά στηριχτεί στο πρωτότυπο coupe που είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
Σε ότι αφορά τους κινητήρες είναι δεδομένο πως θα διαθέτει τους γνώριμους turbo βενζίνης (1.6 και 2.0lt) αλλά και τους νέους πετρελαιοκινητήρες i-ART.
Όταν τίποτα δεν σε σταματά, προχωράς μπροστά, με ταχύτητα και δυναμισμό. Δημιουργείς, επικοινωνείς, διασκεδάζεις, ανακαλύπτεις, χωρίς να χάνεις στιγμή. Το Nova 5G και το πρόγραμμα Unlimited All είναι εδώ για να σε πάει πιο μακριά.