Ερχεται η cabrio BMW Σειρά 4

Ερχεται η cabrio BMW Σειρά 4

Αποκαλύπτοντας τη Σειρά 4 coupe, η BMW μας… άνοιξε την όρεξη. Το νέο γερμανικό αυτοκίνητο θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη, όμως έχει αρχίσει ήδη η συζήτηση για την ανοικτή εκδοχή του.

Ερχεται η cabrio BMW Σειρά 4
Στην ιστοσελίδα PS-Garage φιλοξενήθηκε ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία της Σειράς 4 cabrio, η οποία θα λανσαριστεί το 2014.

Οι διαστάσεις του δίθυρου αμαξώματος δεν θα αλλάξουν (μήκος 4,64 m και πλάτος 1,82 m), ενώ από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχει επιβεβαιωθεί ότι στο Μόναχο επέλεξαν μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή για το μεσαίο πολυτελές τους cabrio. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν πραγματικές θέσεις για 4 επιβάτες, χάρη στο μεταξόνιο των 2,8 m.

Κλείσιμο
Προκειμένου να υπερνικηθεί το αυξημένο βάρος της ανοικτής 4άρας, η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να περιλαμβάνει τα πιο ισχυρά σύνολα. Λογικά λοιπόν θα δούμε την 428i με το 2λιτρο βενζίνης των 245 PS, την 435i με τον εξακύλινδρο σε σειρά απόδοσης 306 PS και την 430d με τον 6κύλινδρο diesel των 258 PS. Βασικό κιβώτιο είναι το 6τάχυτο μηχανικό και προαιρετικό το αυτόματο 8 σχέσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης