H Honda επενδύει στην ηλεκτροκίνηση

H Honda επενδύει στην ηλεκτροκίνηση

Εφαλτήριο στις δοκιμές του μικρού ηλεκτροκίνητου πρωτότυπου όπως ανακοίνωσε η Honda, με τα πρώτα… βήματα του “Micro Commuter Prototype” να γίνονται σε συνεργασία με την πόλη της Σαϊτάμα στην Ιαπωνία.

Οδηγούμε στο Μαρόκο το Dacia Duster
H Honda επενδύει στην ηλεκτροκίνηση
Η Honda Motor Co, Ltd λοιπόν και οι αρχές της πόλης της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, ξεκίνησαν συμφώνησαν την έναρξη τον δοκιμών το προσεχές Φθινόπωρο, στο πλαίσιο ενός προγράμματος που αφορά στην προώθηση της χρήσης μικρού μεγέθους ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε συνεργασία με το Υπουργείο Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού.

Μέσω αυτού του προγράμματος θα μελετηθούν τρόποοι για τη χρήση μεταφορικών μέσων μικρού μεγέθους, στα πλαίσια ενός ευρύτερου κοινωνικού προγράμματος το οποίο έχει σαν στόχο του την επίλυση διαφόρων θεμάτων που προκύπτουν στον τομέα των  μετακινήσεων σε αστικά κέντρα.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια του, θα μελετηθεί η χρήση του μικρού ηλεκτρικού οχήματος τόσο για τις μετακινήσεις σε μικρές αποστάσεις ηλικιωμένων ανθρώπων  καθώς επίσης η ανταλλαγή αυτοκινήτου (car-sharing) για τη μετακίνηση στην πόλη και για εμπορικούς σκοπούς.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης