Το ανοικτό Citroen DS3 με 202 PS

Το ανοικτό Citroen DS3 με 202 PS

Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ προσφέρεται για την παρουσίαση αυτοκινήτων με sport προσανατολισμό.

Το ανοικτό Citroen DS3 με 202 PS
Έτσι και η Citroen επέλεξε το ετήσιο αυτό ραντεβού για να αποκαλύψει το πρωτότυπο DS3 Cabrio Racing με την υφασμάτινη οροφή. Από αυτό βέβαια θα προκύψει σύντομα και το μοντέλο παραγωγής, με ελάχιστες διαφορές.

Οι μηχανικοί της Citroen Racing χρησιμοποίησαν την εμπειρία που απέκτησαν δουλεύοντας πάνω στο κλειστό DS3 Racing και δημιούργησαν και την cabrio παραλλαγή του. Κινητήρας είναι ο γνωστός 1.6 turbo στην έκδοση με τα 202 PS και τα 28 kgm. Αλλαγές έχουν γίνει βέβαια στα πλαίσιο και τις αναρτήσεις, ώστε το αυτοκίνητο να μένει «πιστό» στις αγωνιστικές… καταβολές του.

Κλείσιμο
Οι Γάλλοι δεν ανακοίνωσαν στοιχεία για τις επιδόσεις του πρωτότυπου μοντέλου, όμως δεν αναμένεται να απέχουν σημαντικά από αυτές της κλειστής έκδοσης του Racing (0-100 km/h σε 6,5 sec). Το DS3 Cabrio Racing Concept ξεχωρίζει χάρη στο ματ γκρι χρώμα του αμαξώματος, τους τροχούς των 19 ιντσών, την υφασμάτινη μαύρη οροφή και βεβαίως τις λεπτομέρειες από ανθρακόνημα. Στο εσωτερικό τα μπάκετ καθίσματα φέρουν επένδυση από δέρμα Napa και αλκαντάρα, ενώ τη διαφορά κάνει και η κόκκινα λωρίδα στο ταμπλό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης