Ford Focus: Πιο εύκολα από ποτέ

Ford Focus: Πιο εύκολα από ποτέ

Το πιο δημοφιλές hatchback της Ευρώπης τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε πιο εύκολα από ποτέ.Το νέο Ford Focus, το αυτοκίνητο που συνδυάζει τη πρακτικότητα με την απόλαυση της οδήγησης, διατίθεται ετοιμοπαράδοτο με όφελος έως 2.763€! Με τον πλουσιότερο εξοπλισμό ασφάλεια και άνεσης από την βασική του έκδοση.

Ford Focus: Πιο εύκολα από ποτέ
Το νέο Ford Focus με φρέσκια εξωτερική εμφάνιση και κυρίαρχο στοιχείο την τραπεζοειδή μάσκα, γνώρισμα κάθε νέου
Ford και εσωτερικό που χαρακτηρίζεται τόσο από την ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί όσο και από την εργονομία του. 

Στη δεύτερη γενιά του, το σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 2 περιλαμβάνει οθόνη αφής 8 ιντσών και παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου όλων των λειτουργιών μέσω φωνητικών εντολών. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης αυτόματο παρκάρισμα σε κάθετες θέσεις, Active City Stop για αποφυγή συγκρούσεων με προπορευόμενα οχήματα ή πεζούς σε ταχύτητες έως 50 km/h, Cross TrafficAlert για ανίχνευση διερχόμενου οχήματος όταν το Focus βγαίνει με όπισθεν από θέση στάθμευσης κ.ά.

Κλείσιμο


Το νέο Focus δεν είναι μόνο ασφαλές, αλλά και διασκεδαστικό. Το εμπρός μέρος είναι πιο άκαμπτο, η ανάρτηση έχει νέα γεωμετρία, έχουν τοποθετηθεί πιο σφιχτά σάιλεντ μπλοκ και νέα αμορτισέρ για καλύτερη απόσβεση των ταλαντώσεων. Αποτέλεσμα; Το Focus είναι εξαιρετικά σταθερό σε απότομες αλλαγές κατεύθυνσης, προσφέρει καλύτερη ποιότητα κύλισης και αντιδρά ουδέτερα όσο κι αν το «φορτίσει» ο οδηγός. 

Με νέους πολυβραβευμένους κινητήρες diesel και βενζίνης: Ο 1.5 diesel με 95 και 120 PS (με μέση κατανάλωση 3,8 lt/100 km). Στη βάση της γκάμας, βρίσκεται ο βραβευμένος ως «Κινητήρας της Χρονιάς» 1.0 EcoBoost απόδοσης 100 και 125 PS και ο δυναμικός 1.5 EcoBoost με τη ροπή των 24,5 kgm!

Δείτε το σήμερα στο επίσημο δίκτυο της Ford και αποκτήστε το και με χρηματοδότηση από την FordCredit και με όφελος έως και  2.763€...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης