Ante Post: Easy food, cocktails και design

Ante Post: Easy food, cocktails και design

Το νέο μοδάτο στέκι που έχει γίνει ήδη talk of the town βρίσκεται μια ανάσα από την πλατεία Κολωνακίου. Εσείς θα αντισταθείτε;

Ante  Post: Easy food, cocktails και design
To κέντρο της πόλης μάς εκπλήσσει ευχάριστα με καινούρια στέκια εφάμιλλα του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, όπου η γεύση παντρεύεται όμορφα με τα δροσερά ευφάνταστα κοκτέιλ, τις μοδάτες μουσικές και τη διαφορετική αρχιτεκτονική ματιά.

To «Ante Post» βρίσκεται 5 λεπτά από την πλατεία Κολωνακίου, είναι η ιδανική λύση για όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέρει καφέ, γρήγορα γεύματα, ποτά και κοκτέιλ σε ένα υπέροχο φιλικό περιβάλλον με κομψή διακόσμηση, σωστό φωτισμό και, κυρίως, χαρούμενο και ευγενικό προσωπικό, Ο,τι πρέπει για «πριν και μετά», όπως λέει και το όνομά του.

Κλείσιμο


Ο κοσμοπολίτικος all day χώρος αποπνέει την αύρα του διαχρονικού και αλλάζει ύφος ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση. Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα και ιδιοκτήτη του Σπύρο Διβάρη, το «Ante Post» μάς υποδέχεται από τις 8 το πρωί με κλασική μουσική, καλοφτιαγμένους καφέδες, χυμούς και πολλά ακόμη ροφήματα, ενώ αργότερα με easy food, που σημαίνει πολύ προσεγμένα και νόστιμα σνακ, ιδανικά για ένα μεσημεριανό lunch break. Η μοδάτη ατμόσφαιρα, το σέρβις ευρωπαϊκού επιπέδου και οι ψαγμένες γεύσεις κάνουν το επαγγελματικό ραντεβού ή το διάλειμμα από το γραφείο πραγματική απόλαυση. Το νέο στέκι της πόλης μετατρέπεται σε trend για χαλαρές ώρες ή executive συναντήσεις.



Από το μεσημέρι οι μουσικές γυρνάνε σε τζαζ και αργότερα η ατμόσφαιρα γίνεται περισσότερο swing, με DJ καθημερινά από τις 8 και μετά, την ώρα που οι άψογοι bar tenders θα σας εκπλήξουν με τις κοκτέιλ δημιουργίες τους. Τα πιο ψαγμένα κοκτέιλ θα τα βρείτε εκεί, με τους ειδικούς να τα εμπνέονται και να τα δημιουργούν πίσω από την μπάρα. Τα σέικερ πετιούνται στον αέρα και χτυπιούνται ρυθμικά ακολουθώντας τους ήχους κάποιου μοδάτου μουσικού bit. Στο «Ante Post» η αισθητική και η άποψη στην παραμικρή λεπτομέρεια κυριαρχούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης