Στον πολύχρωμο κόσμο της Μαριάννας G

Στον πολύχρωμο κόσμο της Μαριάννας G

Με τη φρεσκάδα, τη φαντασία και την όρεξη της νιότης, η Μαριάννα Γουλανδρή δημιουργεί τη δική της κολεξιόν από μαγιό και αξεσουάρ. Οι fashion bloggers υποκλίνονται και οι πύλες της διεθνούς μόδας ανοίγουν για τη νεαρή Ελληνίδα designer που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα της πολύχρωμης καθημερινότητάς της

Στον πολύχρωμο κόσμο της Μαριάννας G
Το βρετανικό «Marie Claire» δημοσίευσε πρόσφατα ένα μεγάλο αφιέρωμα στη δουλειά της νεαρής Ελληνίδας jet setter και σχεδιάστριας, η οποία κινείται με εντυπωσιακά βήματα στον διεθνή χώρο της μόδας. Τα μαγιό της, τα οποία είναι έτοιμα να εισβάλουν και στην αμερικανική αγορά -και μάλιστα σε μερικά από τα διασημότερα καταστήματα των ΗΠΑ-, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, αφού προσελκύουν το ενδιαφέρον επωνύμων και μη. Η εγγονή του θρυλικού Big John από τη μία πλευρά και του ζεύγους Μαριάννας - Βαρδή Βαρδινογιάννη από την άλλη, παρά τις επιτυχίες της στον χώρο της μόδας και την καταγωγή της, διατηρεί χαμηλό προφίλ, εξακολουθώντας να ζει όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της.



Η Μαριάννα με τη fashion blogger Rosie Fortescue



Αφιέρωμα του βρετανικού «Marie Claire» στα μαγιό Marianna G

Το καλοκαίρι αποδεικνύεται η καλύτερη εποχή για τη γλυκιά Μαριάννα, η οποία δεν διστάζει να ξεδιπλώσει την καθημερινότητά της και να τη μοιραστεί με όλους μέσα από τα social media. Οπως φαίνεται από το φωτογραφικό της ημερολόγιο, ξεκινά την ημέρα της με ένα υγιεινό πρωινό, πλούσιο σε φυτικές ίνες, καθότι είναι φανατική της υγιεινής διατροφής. Τα σνακ που ακολουθούν το πρόγευμα συνοδεύονται από φυσικούς χυμούς φρούτων χωρίς ζάχαρη, οι οποίοι δροσίζουν χωρίς να αποτελούνται από το άγχος των ανεπιθύμητων θερμίδων.



Η φινέτσα ξεκινά από τα πόδια

Ο κοινωνικός της κύκλος ισχυρίζεται ότι η Marianna G είναι απλή, προσηνής και μονίμως χαμογελαστή. Η ίδια, αναφερόμενη στο ημερήσιο πρόγραμμά της, είχε αποκαλύψει παλαιότερα στο «thema people»: «Ξυπνώ για να πάω στο γραφείο συνήθως στις 8 π.μ. (καμιά φορά καθυστερώ και λίγο), αλλά το 24ωρο προσαρμόζεται ανάλογα με το τι έχω να κάνω. Μένω όλη την ημέρα στο ατελιέ μου ή διακόπτω για κάποιο γεύμα. Αν είμαι ξεκούραστη, πηγαίνω στο γυμναστήριο και το ημερήσιο πρόγραμμα κλείνει το απόγευμα με δείπνο ή σινεμά».



Βραχιόλια και δαχτυλίδια-μάτια, από την κολεξιόν της



Η ζωή της περιλαμβάνει πολλά αεροπορικά δρομολόγια. Ταξιδεύει άλλοτε σε κοσμοπολίτικους προορισμούς -όπως αρμόζει σε ένα κορίτσι του κύκλου της- και άλλοτε σε εξωτικά μέρη για να παρακολουθήσει κάποιο editorial που αφορά τη δουλειά της. Είναι εργατική, τελειομανής και διαθέτει γούστο, γι’ αυτό και τα μαγιό της, αλλά και τα κοσμήματα τα οποία λανσάρονται στη διεθνή αγορά υπό την επωνυμία «Marianna G», ξεχωρίζουν. Στα υπέροχα βραχιόλια-μάτια μάλιστα έχει δώσει το όνομα της μητέρας της: Christiana. Η Μαριάννα Γουλανδρή έχει βάλει στοίχημα μέσω της καλοκαιρινής κολεξιόν της (ρούχα, μαγιό, τσάντες, κοσμήματα), που αποπνέει άρωμα Ελλάδας, να κατακτήσει τον κόσμο.

Αγαπημένο της νησί, φυσικά, παραμένει η Μύκονος, την οποία και επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι απολαμβάνοντας τις διακοπές της μαζί με την παρέα της. Εδώ και καιρό σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τη φετινή παρουσίαση της σειράς Marianna G από εκεί. Αλλωστε, όπως έχει αποκαλύψει, «τα ελληνικά καλοκαίρια ήταν σίγουρα η βασικότερη πρόκληση για να σχεδιάσω ρούχα της θάλασσας και της παραλίας. Η ιδέα μού ήρθε περνώντας ατελείωτες ώρες στην παραλία και τον καυτό ήλιο, φορώντας όλη την ημέρα ένα μαγιό. Η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη χώρα, με υπέροχα νησιά. Κάποια από αυτά, μάλιστα, έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα, γι’ αυτό και τα επέλεξα, συσχετίζοντάς τα κατά καιρούς με τις δημιουργίες μου».



Τα μαγιό Μαrianna G κατακτούν τον κόσμο

Γκουρμέ μόδα
Για την ταλαντούχα designer η μόδα δεν είναι μόνο επαγγελματική ενασχόληση, αλλά και τρόπος ζωής. Οι ντουλάπες της ξεχειλίζουν από ό,τι πιο μοδάτο υπάρχει σε βραδινή ή casual εκδοχή, καθώς και από εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως τσάντες, παπούτσια -τα οποία λατρεύει- και γυαλιά ηλίου. Μάλιστα, δεν διστάζει να ανεβάζει στο Instagram δικές της selfies όπου φορά τις δημιουργίες της, προτείνοντας τάσεις στις χιλιάδες πιστές followers της, ανάμεσα στις οποίες και διάσημες fashion bloggers όπως η Chiara Ferragni με το περίφημο theblondesalad.com.



Υγιεινή διατροφή πάνω απ’ όλα

To καλσόν μπορεί να έχει ένα εντυπωσιακό γραφιστικό σχέδιο, τα γυαλιά ηλίου να είναι καθρέφτης και το τσαντάκι να δένει με το παπούτσι με μια μικρή λεπτομέρεια. Από τον φωτογραφικό φακό, όμως, δεν ξεφεύγει ούτε το τραπέζι της Μαριάννας Γουλανδρή, προτείνοντας, για παράδειγμα, pancakes γαρνιρισμένα με το σήμα της Chanel, τον αγαπημένο της οίκο μόδας.



Η τούρτα των γενεθλίων της



Pancakes με το λογότυπο της Chanel



Τσάντες και αξεσουάρ υψηλού γούστου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης