Πριγκιπικός γάμος στο Γκστάαντ

Πριγκιπικός γάμος στο Γκστάαντ

Ηταν το κοσμικό γεγονός με το οποίο ασχολήθηκε όλη η crème de la crème της Ευρώπης.

 Πριγκιπικός γάμος στο Γκστάαντ
Ο γιoς της Καρολίνας του Μονακό, Αντρέα Κασιράγκι, παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την πάμπλουτη Κολομβιανή Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο στο χιονισμένο Γκστάαντ, προσελκύοντας πλήθος γαλαζοαίματων και απογόνων αριστοκρατικών οικογενειών. Το γαμήλιο ραντεβού δόθηκε στο μοναστήρι Ρουζμόντ. Η νύφη φορώντας ένα μακρύ παλτό και μια εντυπωσιακή τιάρα έφτασε συνοδευόμενη από τον γοητευτικό πρίγκιπά της, αλλά και το σκυλάκι της, Παστού, που ήταν ντυμένο παρανυφάκι. Στο απόλυτα παραμυθένιο σκηνικό του γραφικού ελβετικού οικισμού οι υψηλοί προσκεκλημένοι σερβιρίστηκαν φουαγκρά, φιλέτο σενιάν με πατάτες ντοφινουάζ και χαβιάρι Ιράν στο δείπνο που ακολούθησε στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Alpine». Οι συλλεκτικές σαμπάνιες είχαν την τιμητική τους, ενώ οι μοντέρνοι ρυθμοί που έντυσαν μουσικά τη βραδιά παρέσυραν τους πάντες στην πίστα. Ανάμεσα στους λιγοστούς Ελληνες καλεσμένους ήταν η Ευγενία Νιάρχου (η οποία έφτασε άνευ συνοδού προτιμώντας την παρέα της επιστήθιας φίλης της Μαργκερίτα Μισόνι) και ο Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος έδωσε το «παρών» έχοντας στο πλάι του την πάντα εντυπωσιακή Τζέσικα Χαρτ.

Ο τελευταίος μάλιστα πέταξε για το Γκστάαντ απευθείας από την Αθήνα, όπου βρέθηκε για μία μόνο ημέρα. Θαμώνες τον είδαν να δειπνεί στο γνωστό εστιατόριο «Ράτκα» και έπειτα να απολαμβάνει δροσερά κοκτέιλ στο πριβέ κλαμπ «Salon de Bricolage», στο οποίο είναι μέλος η αδελφή του.

Κλείσιμο

Κομψότατη ήταν για ακόμη μία φορά η Ευγενία Νιάρχου



Από τα εντυπωσιακότερα ζευγάρια που έδωσαν το «παρών» στον γάμο ήταν ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύντροφό του, το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ




Η Καρολίνα του Μονακό μαζί με τον γαμπρό και γιο της, Αντρέα Κασιράγκι



Η νύφη Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο κατά τη διάρκεια του μυστηρίου



Η αδελφή του γαμπρού Σαρλότ Κασιράγκι μαζί με τον σύζυγό της καθ’ οδόν για την εκκλησία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης