Sponsored Content
Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει στη Nova και η
ΕΟΝ φέρνει την απόλυτη εμπειρία θέασης όπου και αν βρίσκεσαι. Δεν είναι απλώς θέαμα, αλλά η πλήρης αθλητική εμπειρία
ΕΟΝ, που σε βάζει στο επίκεντρο κάθε φάσης, κάθε γκολ, κάθε εκπληκτικού σουτ. Για μια ακόμη χρονιά, η πλατφόρμα φιλοξενεί τα σημαντικά ποδοσφαιρικά και μπασκετικά πρωταθλήματα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία που κάθε φίλος του αθλητισμού θέλει να απολαύσει από την άνεση του σπιτιού του.
Στα κανάλια
Novasports μπορείς να παρακολουθήσεις τα εντός έδρας παιχνίδια της
Stoiximan Super League, των ΠΑΟΚ, Άρη, Αστέρα ΑΚΤΟR, Πανσερραϊκού, Ατρομήτου και Λεβαδειακού.
Στα
COSMOTE SPORT θα δεις τα εντός των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Παναιτωλικού, Βόλου ΝΠΣ, ΑΕΛ Novibet και Κηφισιάς.
Οι μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκονται και αυτές στο επίκεντρο: Premier League, La Liga, Bundesliga και Euroleague στα Novasports, και UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League στα COSMOTE SPORT, για να μη χάνεις καμία στιγμή δράσης, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζεις.
Και η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο ολοκληρωμένη με το
EON Sports Mode, που σου δίνει ζωντανά στατιστικά για τους πιο δημοφιλείς
αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις. Επιπλέον, σου επιτρέπει να δεις ξανά τις πιο σημαντικές φάσεις σε replay. Έτσι, κάθε γκολ, κάθε πόντος, κάθε κρίσιμη στιγμή είναι άμεσα προσβάσιμα.
Ο Σεπτέμβριος φέρνει ήδη δυνατές αναμετρήσεις. Κράτα σημειώσεις με τα highlights του μήνα:
Premier League: Manchester City - Manchester United στις 14/9 και στις 21/9 την αναμέτρηση Arsenal - Manchester City.
La Liga: Atletico - Real Madrid στις 28/9.
Τελικός του Eurobasket στις 14/9.
Super League: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα COSMOTE SPORT στις 20-21/9, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός στα Novasports στις 20-21/9 και Ατρόμητος-Άρης στα Novasports στις 13-14/9.
UEFA Champions League: Ολυμπιακός - Πάφος στις 17/9 στα COSMOTE SPORT
UEFA Europa League: Π.Α.Ο.Κ.- Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 24/9 στα COSMOTE SPORT
Τέλος, η
EuroLeague ξεκινά στις 30/9 με τις ελληνικές ομάδες να ρίχνονται στη «μάχη» με τους αγώνες: Παναθηναϊκός-Μπάγερν και Μπασκόνια-Ολυμπιακός, για να ζήσεις από πρώτο χέρι τη μαγεία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ.
Με τα προγράμματα
ΕΟΝ+ από 28€/μήνα, η απόλυτη αθλητική εμπειρία είναι στα χέρια σου. Απόλαυσε τα παιχνίδια που αγαπάς, μάθε τα πάντα για τους αγαπημένους σου παίκτες και ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είσαι μέσα στο γήπεδο.