Το κοινό υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον Sebastian Fitzek και τον Robin Sharma που βρέθηκαν στα Public Συντάγματος και μίλησαν για τα βιβλία τους.
Sponsored content
Τα Public και οι εκδόσεις Διόπτρα έφεραν τον Sebastian Fitzek στην Ελλάδα, συγγραφέα των best seller, το «Δέμα» και η «Θεραπεία», με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου «MIMIK». Στις 20 Μάϊου ο συγγραφέας βρέθηκε στο Public του Συντάγματος όπου συνομίλησε με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μαρία Ακριβού. Στην εκδήλωση υπήρχε διαδοχική διερμηνεία από τον συγγραφέα και μεταφραστή Βαγγέλη Γιαννίση.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Sebastian Fitzek αντάλλαξε απόψεις με το κοινό, υπέγραψε τα βιβλία του και φωτογραφήθηκε με τους παρευρισκόμενους. Η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια με περισσότερα από 450 άτομα να παρακολουθούν με ενθουσιασμό τον συγγραφέα.
Στα Public και ο Robin Sharma
Ο συγγραφέας και ομιλητής που έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, ήρθε την Παρασκευή 24 Μαΐου στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, για να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου. Η κυκλοφορία του νέου βιβλίου “Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα” του Robin Sharma στα ελληνικά έρχεται λίγους μήνες μετά την πρώτη του επίσκεψη στη χώρα μας. Μετά το μεγαλειώδες event αυτοβελτίωσης που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στο Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, ο Robin Sharma επέστρεψε στην Ελλάδα, κάνοντας μια στάση στα Public, όπου παραβρέθηκαν περίπου 300 άνθρωποι, οι οποίοι ήθελαν να δουν από κοντά τον γνωστό συγγραφέα.
Δυναμικά ξεκινάει ο νέος κύκλος του προγράμματος HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, του επιτυχημένου δωρεάν προγράμματος κατάρτισης που εφοδιάζει τους εργαζομένους του κλάδου της καφεστίασης με γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσουν το δικό τους success story.