Λαμπερό ρεβεγιόν με special menu εμπνευσμένο από signature δημιουργίες του εστιατορίου, με τη συνοδεία ζωντανής jazz μουσικής.
Sponsored content
Άλλη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και το ιστορικό εστιατόριο Milos Athens είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους του, δημιουργώντας την πιο εορταστική ατμόσφαιρα και προσφέροντας αυθεντικές, κορυφαίας ποιότητας γευστικές προτάσεις για τις γιορτές.
Φέτος μάλιστα, η κομψή festive διακόσμηση που επέλεξε η ομάδα του Milos και επιμελήθηκε ο διάσημος designer Δημήτρης Μαστρόκαλος, έρχεται για να συμπληρώσει τους αναπάντεχους συνδυασμούς υψηλής γαστρονομίας, που φέρουν την υπογραφή του Chef Κώστα Σπηλιάδη.
Για όσους προτιμήσουν λοιπόν να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, το Milos έχει φροντίσει να ετοιμάσει ένα λαμπερό ρεβεγιόν και ένα special menu εμπνευσμένο από signature δημιουργίες του εστιατορίου, όπως η εκλεκτή ποικιλία οστρακοειδών για αρχή, σολομός Balik με χαβιάρι Ossetra, αυγοτάραχο και καπνιστό χέλι, επιλογή από ριζότο άγριων μανιταριών και ριζότο καραβίδας, Dover sole με fleur de sel Κυθήρων και για τους φίλους του κρέατος Filet mignon αντίστοιχα, ενώ τη γευστική εμπειρία θα ολοκληρώσουν τα διαχρονικά και άκρως γιορτινά επιδόρπια, Perfetta σοκολάτας Fabrizio και Εκμέκ κανταΐφι.
Έκπληξη της βραδιάς ο ταλαντούχος τραγουδιστής Αδάμ Τσαρούχης με την ομάδα των μουσικών του, οι οποίοι θα φροντίσουν με την ενέργειά τους να απογειώσουν την διάθεση των καλεσμένων και να κάνουν την τελευταία ημέρα του χρόνου μοναδική.
Κλείσιμο
Το μενού για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς:
Welcome Drink - Ένα ποτήρι premium Champagne
PLATEAU DES FRUITS DE MER
Γυαλιστερές, Κυδώνια, Στρείδια, Γάμπαρη, Καραβίδες, Alaskan King Crab Legs
Σολομός Balik με χαβιάρι Ossetra
Αυγοτάραχο, Καπνιστό Χέλι Άρτας
Maryland style Crab Cake, Old Bay sauce
Πράσινη σαλάτα εποχής, σπιτική vinaigrette
Επιλογή από:
Risotto με άγρια μανιτάρια Δράμας και παλαιωμένη Συριανή γραβιέρα
Risotto με καραβίδες και παρμεζάνα 36μηνης ωρίμανσης
Dover sole με σπαράγγια, βραστή πατάτα Νάξου και fleur de sel Κυθήρων
Filet mignon με σπαράγγια, ψητή πατάτα Νάξου και fleur de sel Κυθήρων
Δυναμικά ξεκινάει ο νέος κύκλος του προγράμματος HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, του επιτυχημένου δωρεάν προγράμματος κατάρτισης που εφοδιάζει τους εργαζομένους του κλάδου της καφεστίασης με γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσουν το δικό τους success story.