Τα αυγά δεν συνιστούν κίνδυνο για την καρδιά – Τρία τρόφιμα που την απειλούν περισσότερο

200305125705_eggs

Η μέτρια κατανάλωση αυγών, περίπου μέχρι ένα την ημέρα, δεν αυξάνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο, σύμφωνα με νέα έρευνα που προσπαθεί να βάλει σε τάξη όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το πλέον παρεξηγημένο τρόφιμο της διατροφής μας

Η μέτρια κατανάλωση αυγών- κατά μέσο όρο έως ένα τη μέρα- δεν σχετίζεται με αυξημένο καρδιαγγειακό κίνδυνο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Τα αυγά αποτελούν μια οικονομική πηγή άφθονης πρωτεΐνης, σιδήρου και ακόρεστων λιπαρών οξέων, όμως λόγω της αυξημένης χοληστερόλης τους έχουν αποτελέσει εδώ και χρόνια αντικείμενο επιστημονικής διαμάχης. Πολλές επιστημονικές έρευνες έχουν καταλήξει σε μάλλον αντικρουόμενα συμπεράσματα, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση στους καταναλωτές σε σχέση με το πόσα αυγά μπορούν να τρώνε, χωρίς να ανησυχούν για την υγεία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ANOΝΥΜΟΣ

Άντε μετά να τους πάρεις στα σοβαρά....

Neokoros

Σοβαρά μιλάς ρε αβάφτιστε ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης