Κάψτε το λίπος τώρα με αυτές τις 5 ασκήσεις!

200323145448_perdiki

Υπάρχει τρόπος να χάσετε λίπος χωρίς να κάνετε μια περίπλοκη και χρονοβόρο δίαιτα. Ποιος είναι; Το πρόγραμμα άσκησης που ακολουθεί και τα... καίει!

Πώς να χάσετε λίπος, χωρίς να σκοτώνετε τον εαυτό σας με εξαντλητικές δίαιτες… Υπάρχουν τόσες πολλές απόψεις και τόσες πολλές θεωρίες. Πώς γίνεται λοιπόν; Και ποιος ξέρει πραγματικά τον καλύτερο τρόπο να το κάνει χωρίς να είναι πολύ δύσκολο για εσάς; Όλοι έχουμε τις δουλειές μας, έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής, οικογένεια, υποχρεώσεις, μια καθημερινότητα απαιτητική.

Δεν υπάρχει χρόνος για μια περίπλοκη δίαιτα που προστίθεται στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να κάνετε το πρώτο βήμα και να ξεκινήσετε αν δεν ξέρετε τι να κάνετε.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Χρήστος

Ως ειδικός της νευροφυσιολογίας της ανθρώπινης κίνησης, αυτό που έχω να παρατηρήσω βλέποντας αυτές τις ασκήσεις (και όχι μόνο, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διάφοροι "γκουρού" της άσκησης, εγχώριοι και μη) είναι ότι πίσω από ένα "πιασάρικο τίτλο" άρθρου, πως να 'κάψετε΄ λίπος με ασκήσεις τα πράγματα να μην είναι όπως παρουσιάζονται. Η επιστημονική έρευνα έχει δείξει πως ο καλύτερος τρόπος για αυτό το σκοπό είναι είναι δραστηριότητες χαμηλής έντασης, μεγάλης διάρκειας με καλύτερη όλων το απλό περπάτημα (όσον αφορά τις μέρες που ζούμε λόγο περιοριστικών μέτρων, το στατικό ποδήλατο θα ήταν μια εναλλακτική). Μάλιστα η δραστηριότητα κατά την οποία καίμε σχεδόν μόνο λίπος (αν και σε μικρή ποσότητα) είναι ο ύπνος. Οι ασκήσεις που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, μόνο αυτό το σκοπό δεν εξυπηρετούν, και με τον τρόπο που επιδεικνύονται, οι "επίδοξοι" ασκούμενοι μάλλον θα καταλήξουν με μυοσκελετικά προβλήματα (κύρια στην οσφυϊκή περιοχή, ιδίως αυτοί που έχουν ιστορικό). Οι ασκήσεις 2 και 4 είναι "επικίνδυνες" για άτομα με ευαισθησία στο μυοσκελετικό, και ιδίως με τον τρόπο που παρουσιάζονται (άσκηση καμπτήρων ισχίου με μεγάλους μοχλοβραχίονες και ιδίως με ελλειπή έλεγχο κορμού, άσκηση 4). Για αυτό προσοχή στο "κοινό" και ιδιαίτερα στις ιστοσελίδες με θέμα την "υγεία" που στο όνομα της "επισκεψιμότητας" προβάλουν τέτοια άρθρα.

Σοφία

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ασκήσεις!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης