Άνδρες: Πώς καταλαβαίνουν ότι μια γυναίκα έχει διάθεση για σεξ

Άνδρες: Πώς καταλαβαίνουν ότι μια γυναίκα έχει διάθεση για σεξ

Η επιστήμη μίλησε! Οι άνδρες αντιλαμβάνονται μέσω της μυρωδιάς πότε μια γυναίκα βρίσκεται σε σεξουαλική διέγερση και μόλις το συνειδητοποιήσουν αυξάνεται το ερωτικό τους ενδιαφέρον

55_couple
Νέα μελέτη ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Kent υποδεικνύει ότι οι άνδρες μπορούν να ξεχωρίσουν τη μυρωδιά μιας γυναίκας που είναι σεξουαλικά διαθέσιμη και μιας που δεν είναι.

Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Archives of Sexual Behavior, υποστηρίζει πως η ανίχνευση της σεξουαλικής διέγερσης μέσω της μυρωδιάς ίσως να λειτουργεί σαν ένα πρόσθετο κανάλι επικοινωνίας του σεξουαλικού ενδιαφέροντος μεταξύ των φύλων, παρέχοντας μια επιπλέον επιβεβαίωση για την ύπαρξή του.

Η έρευνα αυτή, της οποίας ηγήθηκε ο Δρ. Arnaud Wisman, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Kent, επεκτείνει το πεδίο έρευνας προηγούμενων μελετών, οι οποίες είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν και να ανιχνεύουν συναισθήματα όπως ο φόβος ή η θλίψη μέσω της μυρωδιάς. Η σεξουαλική διέγερση, λοιπόν, αναγνωρίστηκε επίσης σαν μια συναισθηματική φυσική κατάσταση..

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης