Κορωνοϊός

Αυτός είναι ο τρόπος να μειώσετε το ετήσιο ασφάλιστρό σας

190410190559_INSURANCE

Τι ισχύει όσον αφορά το εκπιπτόμενο ποσό (απαλλαγή) στο συμβόλαιό σας και ποια πολιτική ακολουθεί η κάθε ασφαλιστική εταιρία σε σχέση με την παρακράτηση του εκπιπτόμενου ποσού

Αρκετοί ασφαλισμένοι επιλέγουν συμβόλαια υγείας με αρχικό εκπιπτόμενο ποσό (απαλλαγή). Όταν όμως έρθει η ώρα να κάνουν χρήση του συμβολαίου τους ξεχνούν ότι έχουν συμφωνήσει να καταβληθεί πρώτα η δική τους οικονομική συμμετοχή και διαμαρτύρονται. Ωστόσο η συμμετοχή 500,1000, 1500,2000 ευρώ θα συμβάλλει στη μείωση του ετήσιου ασφαλίστρου.

Το «Εκπιπτόμενο Ποσό ή Ποσό Αρχικής Απαλλαγής» είναι το χρηματικό ποσό με το οποίο έχει επιλέξει ο ασφαλισμένος να συμμετέχει στο σύνολο των αναγνωρισμένων εξόδων για κάθε νοσηλεία από ασθένεια ή ατύχημα. Το ποσό της αρχικής απαλλαγής αναγράφεται στον πίνακα παροχών του εκάστου συμβολαίου υγείας και δύναται να παραμένει σταθερό με την πάροδο των ετών ισχύος του ασφαλιστηρίου ή να αυξάνεται συνήθως με την ταυτόχρονη αύξηση του ύψους του ανώτατου ποσού κάλυψης ή να διαφέρει για κάθε ασφαλιζόμενο μέλος του ιδίου ασφαλιστηρίου κ.α.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης