Μια βραδιά για τα αδεσποτάκια της Αθήνας

200212193719_ekdilwsi

H Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα αδέσποτα

Την τιμητική τους έχουν τα ερωτεύσιμα αδεσποτάκια, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στην κοπή της πίτας της Αστικής Πανίδας Δήμου Αθηναίων.

Η εκδήλωση θα γίνει στο SCRY COFFEE BAR, που βρίσκεται στην Κυψέλη, στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 34 και ώρα 19:00. Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά σπιτιών και ταϊστρών για τα αδεσποτάκια του Δήμου Αθηναίων.

Μας προσκαλούν, λοιπόν, στην κοπή της πίτας τους «για να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε και να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα αδεσποτάκια και προς τα αδεσποτάκια».

«Δεν χρειάζεται κάθε σπίτι να έχει σκύλο ή γάτα. Είναι σημαντικό, όμως, κάθε σκύλος ή γάτα να έχει σπίτι», τονίζει η εντεταλμένη σύμβουλος για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Αθηναίων, Σεραφίνα Αβραμίδου.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...

..και τους σκυλοβοσκούς υπηρέτες τους. καταντήσατε ΒΑΡΕΤΟΙ με τα καθημερινά άρθρα για ΚΟΠΡΟσκυλα, δεν πουλάνε στους αναγνώστες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης