Το τρόφιμο που κάνει τον καρκίνο πολύ πιο επικίνδυνο

Το τρόφιμο που κάνει τον καρκίνο πολύ πιο επικίνδυνο

Ο αυστηρός έλεγχος του σακχάρου αποτελεί βασικό παράγοντα στη βελτίωση της πρόγνωσης του καρκίνου, με τους ασθενείς που αποφεύγουν τη ζάχαρη να παρουσιάζουν - σε μελέτες - πάνω από το διπλάσιο ποσοστό επιβίωσης

Το τρόφιμο που κάνει τον καρκίνο πολύ πιο επικίνδυνο
Οι επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι το χρόνια αυξημένο σάκχαρο αυξάνει τον κίνδυνο επικίνδυνων για τη ζωή επιπλοκών, συμβάλλει στην εμφάνιση καρκίνου και μειώνει τον χρόνο επιβίωσης στους καρκινοπαθείς πρώτου σταδίου.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης