Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για σεξ

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για σεξ

Σεξ με άδειο ή γεμάτο στομάχι; Ανακαλύψτε ποια είναι η καταλληλότερη στιγμή, αλλά και για ποιο λόγο οι γυναίκες που κάνουν δίαιτα ίσως δεν το απολαμβάνουν και τόσο

sex_teens
Είναι καλύτερα να ξεκινάμε το ερωτικό παιχνίδι πριν ή μετά το φαγητό; Τι απαντούν οι ειδικοί και ποιο από τα δυο φύλα ευνοείται περισσότερο με την κατάλληλη επιλογή.

Είναι σαφώς καλύτερα η ερωτική επαφή να γίνεται μετά παρά πριν το φαγητό σύμφωνα με τους ερευνητές.

Οι γυναίκες, ειδικά, είναι πολύ πιο δεκτικές στην ερωτική αποπλάνηση μετά το φαγητό. Η τροφή ενεργοποιεί το ηδονικό σύστημα του εγκεφάλου, που ανοίγει τον δρόμο και για επιπλέον απολαύσεις. Είναι όπως όταν τρώμε υπέροχο φαγητό σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο: υπό αυτές τις συνθήκες, η διάθεσή μας να ολοκληρώσουμε το γεύμα με επιδόρπιο είναι πολύ πιο έντονη. Είναι μια επιπλέον παράταση της όμορφης στιγμής. Το μυαλό χαλαρώνει και η διάθεση γίνεται πιο παιγνιώδης.

Αντιθέτως, οι έρευνες έδειξαν ότι οι γυναίκες που βρίσκονται σε διαρκή δίαιτα, που προσέχουν το βάρος τους, ήταν λιγότερο δεκτικές σε άλλου είδους απολαύσεις. Καθώς φαίνεται, η αποχή από το φαγητό φέρνει αποχή και σε άλλους τομείς!

Πηγή: Υγεία: Τα μυστικά της καλής ζωής, Δρ. Φρεντερίκ Σαλντμάν – Εκδόσεις Πατάκη

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης