Το αντικαρκινικό υπερτρόφιμο που μειώνει τη χοληστερόλη

Το αντικαρκινικό υπερτρόφιμο που μειώνει τη χοληστερόλη

Οι σύγχρονες μελέτες αποδεικνύουν και επιστημονικά όσα υποστηρίζει η ελληνική παράδοση για τον πιο ευλογημένο χυμό της Μεσογείου - Τα δυνατά χαρακτηριστικά του που το καθιστούν την Νο1 επιλογή για τη διατροφή μας

salata
Στο ελαιόλαδο υπάρχουν διάφορες πολυφαινόλες, οι οποίες φαίνεται να είναι υπεύθυνες για τα οφέλη του στην υγεία.

Μελέτες που έχουν διεξαχθεί σε ανθρώπους και ζώα απέδειξαν ότι οι πολυφαινόλες στο ελαιόλαδο έχουν θετικές επιδράσεις στον οργανισμό, καθώς έχει φανεί ότι μειώνουν την «κακή» χοληστερόλη και τη φλεγμονή, ότι βελτιώνουν τη λειτουργία του κυττάρου και την υγεία των οστών, ενώ έχουν ισχυρή δράση κατά των μικροβίων.

Επιπλέον, συμβάλλουν ενάντια στην εμφάνιση πολλών ασθενειών, όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης, παθήσεις της καρδιάς και του ήπατος, παθήσεις του νευρικού συστήματος, όπως η νόσος Αλτσχάιμερ και πληθώρα άλλων παθήσεων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης