Το πιο απλό κόλπο για καλύτερο σεξ

Το πιο απλό κόλπο για καλύτερο σεξ

Είναι ανέξοδο, πανεύκολο, δεν απαιτεί προετοιμασία για να τεθεί σε εφαρμογή και δεν αφορά μόνο τους... ακουστικούς τύπους

190826153037_stas-svechnikov
Αν η συνήθεια, η βαρεμάρα και η ανία κατοικούν στην κρεβατοκάμαρά σας, τότε σίγουρα αναζητείτε τρόπους για να κάνετε πιο πικάντικη την ερωτική σας ζωή και να αφυπνίσετε τον/την σύντροφό σας. Και ενδεχομένως, στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης, ο δρόμος να σας έφερε στο κατώφλι κάποιου sex shop ή στο κατάστρωμα ενός πλοίου της αγάπης, δημοφιλείς προορισμοί το δίχως άλλο. Υπάρχει, όμως, και κάτι που δεν θα χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι για να το βρείτε και δεν κοστίζει ούτε σεντ.

Όπως επισημαίνει η sexpert Δρ Zhana Vrangalova, διάσημη στις ΗΠΑ, οι αναστεναγμοί και τα βογγητά κατά τη διάρκεια της πράξης είναι πολύ σημαντικά γιατί οι σύντροφοι μπορούν έτσι να γνωρίζουν ότι «κάνουν κάτι σωστά» και τους προσφέρουν καθοδήγηση πάνω σε αυτά που θέλουμε. Ταυτόχρονα, οι σύντροφοι που εισπράττουν τις αισθησιακές κραυγές νιώθουν αυτοεκτίμηση γιατί είναι βέβαιοι ότι παρέχουν χαρά στον/στην σύντροφό τους.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης