Το απόλυτο αντιγηραντικό φάρμακο που θωρακίζει το ανοσοποιητικό

Το απόλυτο αντιγηραντικό φάρμακο που θωρακίζει το ανοσοποιητικό

Ανακαλύψτε πώς θα δημιουργήσετε μια πανίσχυρη ασπίδα ενάντια στις ασθένειες μειώνοντας κατά 40% τις πιθανότητες καρκίνου, καρδιαγγειακών ασθενειών και νόσου Αλτσχάιμερ

190730211037_antigiransh
Η καθιστική ζωή μάς εκθέτει σε μείζονες κινδύνους που αργά ή γρήγορα ίσως μας στερήσουν την ίδια τη ζωή. Μία φλεβίτιδα μπορεί να συνδέεται με πνευμονική εμβολή. Αυτή με τη σειρά της σχετίζεται με τη στασιμότητα του αίματος στις φλέβες, που οδηγεί σε θρομβώσεις. Εξαιτίας κάποιας σκληροδερμίας επηρεάζονται οι μύες, που σταδιακά ατονούν.

Αντιθέτως, η φυσική άσκηση σε καθημερινή βάση μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μία πανίσχυρη ασπίδα ενάντια στις ασθένειες. Αυτό είναι, λοιπόν, το πραγματικό αντιβιοτικό, το απόλυτο αντιγηραντικό φάρμακο: η φυσική άσκηση είναι θαυματουργή – 30 λεπτά σωματικής άσκησης την ημέρα μειώνουν κατά 40% τις πιθανότητες καρκίνου, καρδιαγγειακών ασθενειών και νόσου Αλτσχάιμερ. Χάρη στη σωματική άσκηση, οι μύες (των οποίων ο όγκος μειώνεται κατά 2% τον χρόνο κυρίως μετά τα 50, οδηγώντας σε απώλεια σωματικής δύναμης αλλά και ισορροπίας) διατηρούνται. Η καθημερινή γυμναστική είναι απολύτως απαραίτητη για την υγεία μας. Σε όσους λένε ότι μόνο το Σαββατοκύριακο μπορούν να διαθέσουν χρόνο για γυμναστική η απάντηση είναι: «Δηλαδή, τα δόντια σας τα πλένετε μόνο το Σαββατοκύριακο;». Πρέπει να γνωρίζουμε ότι, στα 30 αυτά λεπτά, απελευθερώνουμε περίπου 1.004 μόρια στον οργανισμό, κάποια εκ των οποίων, όπως η ιρισίνη έχουν προστατευτική δράση για τα κύτταρά μας. Ονειρεμένος συνδυασμός!

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης