Το αντιοξειδωτικό τρόφιμο που θωρακίζει το ανοσοποιητικό και την καρδιά

sardela1a

Ποιο είναι το ψάρι με τα τόσο δυνατά χαρακτηριστικά που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, θωρακίζει τον θυρεοειδή, ενώ προστατεύει και την καρδιαγγειακή λειτουργία;

Η σαρδέλα είναι μια χαρακτηριστική θαλασσινή γεύση της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Αποτέλεσε το πρώτο ψάρι που κονσερβοποιήθηκε και πλέον είναι γνωστή, πέρα από την ιδιαίτερη γεύση της, για τις ευεργετικές ιδιότητες που της έχουν αποδοθεί λόγω της αξιόλογης σύστασής της σε θρεπτικά συστατικά.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mumson

Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι μητέρες που δεν είναι ικανοποιημένες από την ποιότητα της σχέσης τους με τον σύντροφό τους τείνουν να μιλούν περισσότερο στα παιδιά τους, κυρίως όταν αυτά είναι αγόρια