Η τροφή που αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου κατά 10%

Η τροφή που αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου κατά 10%

Τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου από σοβαρές νόσους αυξάνει η κατανάλωση κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος σύμφωνα με νέα έρευνα

kokkinokreas
Αυτοί που αυξάνουν την κατανάλωση κόκκινου κρέατος, ιδιαίτερα επεξεργασμένου, αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου από σοβαρές νόσους, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη αμερικανο-κινεζική επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης