
Το νέο αλάτι που χαρίζει γεύση χωρίς να επιβαρύνει την υγεία

Οι επιστήμονες βρήκαν ένα νέο τρόπο να κρατούν τη νοστιμιά που προσφέρει το αλάτι στο φαγητό, χωρίς το νάτριο που οδηγεί σε αύξηση της αρτηριακής πίεσης
Ωστόσο, σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Food Science, επιστήμονες ισχυρίζονται ότι έχουν βρει έναν τρόπο να διατηρήσουν τη γεύση του αλατιού στα τρόφιμα, χωρίς να περιέχεται σε αυτά πολύ από το επιβλαβές στοιχείο του αλατιού, δηλαδή το χλωριούχο νάτριο.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr