Αυτό είναι το πιο συχνό σεξουαλικό πρόβλημα των ανδρών

Αυτό είναι το πιο συχνό σεξουαλικό πρόβλημα των ανδρών

Η συγκεκριμένη δυσλειτουργία έχει παρατηρηθεί τόσο σε άνδρες που δεν έχουν κανένα ψυχολογικό πρόβλημα, όσο και σε εκείνους που βιώνουν έντονο στρες

ekspe
Η πρώιμη εκσπερμάτιση είναι ένα από τα πιο συχνά σεξουαλικά προβλήματα. Εκτιμάται ότι το 35-40% των ανδρών που αναζητούν βοήθεια για σεξουαλικές διαταραχές αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η εκσπερμάτιση αποτελεί ένα αντανακλαστικό που δεν μπορεί να ελεγχθεί, καθώς από τη στιγμή που θα «ενεργοποιηθεί», δεν μπορεί να ανασταλεί.

Η πρώιμη εκσπερμάτιση μπορεί να παρουσιαστεί στους άνδρες κάθε ηλικίας και κοινωνικοοικονομικής κατάστασης. Η συγκεκριμένη διαταραχή έχει παρατηρηθεί τόσο σε άνδρες που δεν έχουν κανένα ψυχολογικό πρόβλημα, όσο και σε εκείνους που βιώνουν έντονο στρες.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι δεν είναι ασυνήθιστο για έναν άνδρα να παρουσιάσει περιστασιακά πρόωρη εκσπερμάτιση. Εάν, λόγου χάρη, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής ή εάν βρίσκεται με μια καινούργια σύντροφο, δεν είναι ασυνήθιστο να χάσει τον έλεγχο. Ωστόσο, ο άνδρας ξεπερνά σχετικά γρήγορα αυτά τα επεισόδια πρόωρης εκσπερμάτισης και σύντομα ανακτά τον έλεγχο της σεξουαλικής του λειτουργίας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης