Super Six Pack: Το workout για τέλειους κοιλιακούς

Super Six Pack: Το workout για τέλειους κοιλιακούς

Θέλετε να αποκτήσετε το τέλειο six pack μέχρι το καλοκαίρι; Μη χάνετε χρόνο! Αυτές είναι οι ασκήσεις για να πετύχετε το στόχο σας

six_pack_photo
Η συνταγή για τέλειους κοιλιακούς με πέντε ασκήσεις δεν είναι τόσο περίπλοκη, σύμφωνα με την personal trainer κ. Σοφία Περδίκη.

Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα κοιλιακών, ακολουθήστε διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και καταναλώνετε λιγότερες πίτσες, junk food και λιπαρά κυρίως αργά το βράδυ. Επίσης πίνετε λιγότερο αλκοόλ, περισσότερο νερό και έχετε κάνει μόλις μια πολύ καλή αρχή!

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τραυματισμούς, είτε στο γυμναστήριο είτε στο σπίτι, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού πυρήνα. Δυνατός κορμός, δυνατό κέντρο, δυνατός πυρήνας! Θέλετε να κάνετε γιόγκα; Να ξεκινήσετε τρέξιμο; Να κάνετε κάποιο άθλημα; Όλα ξεκινούν από τον πυρήνα σας.

Αλλά δυστυχώς, αυτή η διαδικασία δεν γίνεται εν μία νυκτί. Και μέχρι τώρα, όλα τα άρθρα υπόσχονται άψογους κοιλιακούς σε ελάχιστο χρόνο και είναι λογικό να αναρωτηθείτε αν η επιμέλεια και η πειθαρχία κάνουν πραγματικά την διαφορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης