Ο «πονοκέφαλος» του σεξ

Ο «πονοκέφαλος» του σεξ

Μα πάλι πονοκέφαλο βρε αγάπη μου;

ponokefalos2a
Ο λόγος για τη γνωστή δικαιολογία που επικαλούνται οι γυναίκες που δεν επιθυμούν να συνευρεθούν με τους άντρες τους -για εκείνους η αντίστοιχη δικαιολογία είναι η κούραση ή το ότι έχει αγώνα ποδοσφαίρου. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι τι κάνουμε όταν ενδιαφερόμαστε για τη σχέση και το σύντροφό μας, αλλά η διάθεσή μας ισούται με το μηδέν.

Γενικά δεν είναι καλή ιδέα να κάνετε οτιδήποτε με το ζόρι, ακόμη κι αν σας απωθεί μονάχα τη δεδομένη στιγμή, ενώ συνήθως όχι. Εντούτοις, το βέβαιο είναι ότι μια σχέση είναι δύσκολο να σταθεί όταν από την εξίσωση απουσιάζει επί μήνες το σεξ. Εάν πιστεύετε πραγματικά ότι η σχέση σας μπορεί να λειτουργήσει ως πλατωνική φιλία για μήνες, χρόνια και τις επόμενες δεκαετίες, μπορείτε να προσπεράσετε αυτό το κείμενο. Αλλά αν συναισθάνεστε ότι λίγο, τουλάχιστον, σεξ είναι απαραίτητο για να αναπτυχθεί και να διατηρηθεί ισορροπημένη η σχέση σας, αξιοποιείστε όσα ακολουθούν.

Πότε ξεκίνησε το πρόβλημα; Χμμ. Η σχέση οδήγησε στον γάμο, ο γάμος σε παιδιά. Η ερωτική επιθυμία βαίνει μειούμενη, ειδικά για τις γυναίκες, περιγράφουν οι έρευνες. Αν περιμένετε να κάνετε σεξ μέχρι που και οι δύο να το θέλουν πολύ, θα περιμένετε αρκετά. Μάλιστα, όσο περισσότερο χρόνο αφήσετε να περάσει πριν προσπαθήσετε να κάνετε σεξ, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να ξεκινήσετε ξανά και να βρείτε την επαφή.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης