Γιατί στις ΗΠΑ γίνεται χαμός στα μαγαζιά με μεταχειρισμένα είδη;

condo

Ενα ριάλιτι έκανε τους Αμερικανούς να τρέχουν για να ξεφορτωθούν άχρηστα πράγματα

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το ριάλιτι του Netflix «Tidying Up with Marie Kondo», τα καταστήματα που συγκεντρώνουν και πωλούν μεταχειρισμένα είδη, δεν προλαβαίνουν να δέχονται πράγματα!

Το ριάλιτι βασίζεται στο βιβλίο «The Life-Changing Magic of Tidying Up» και δείχνει πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου, τακτοποιώντας το σπίτι σου. Ένα από τα βασικά σημεία που επισημαίνει η συμπαθέστατη Marie Kondo είναι πως δεν πρέπει να γεμίζουμε περιττά πράγματα, αλλά αντίθετα πρέπει να κάνουμε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις και να ξεφορτωνόμαστε ό,τι δεν χρησιμοποιούμε.

Μόνο που αυτό είχε ως αποτέλεσμα από την Πρωτοχρονιά που κυκλοφόρησε το ριάλιτι, να παρατηρείται στις ΗΠΑ… συνωστισμός στα λεγόμενα thrift stores, τα καταστήματα με μεταχειρισμένα είδη.

Αμερικανικές εφημερίδες εντόπισαν αυτό που γίνεται και το έκαναν θέμα. Ιδιοκτήτες μαγαζιών δηλώνουν ότι επικρατεί τέτοιος χαμός, που πλέον δεν ξέρουν πού να βάζουν τα πράγματα που τους φέρνουν!

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν για όλα αυτά ευθύνεται η Marie Kondo, ωστόσο η αύξηση στις προσφορές ειδών έχει αρχίσει συμπτωματικά από τότε που βγήκε το ριάλιτι στις οθόνες.
Tidying Up with Marie Kondo | Official Trailer [HD] | Netflix

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dog1

Μην προσπερνάτε τις φοβίες του, βρίσκοντάς τις χαριτωμένες ή αστείες. Ο φίλος σας χρειάζεται βοήθεια για να τις ξεπεράσει

osteo2

Μια στις τρεις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση παρουσιάζει οστεοπόρωση, ενώ στους άνδρες η νόσος εμφανίζεται με εξίσου μεγάλη συχνότητα μεν, αλλά μετά τα 65. Μήπως είναι η ώρα να κάνετε το κουίζ που αποκαλύπτει αν τα οστά σας κινδυνεύουν;

paidia1

Αν το βλαστάρι σας είναι ένας μικρός βιβλιοφάγος, τότε μπορεί το μέλλον που διαγράφεται μπροστά του να είναι λαμπρό