Γιατί στις ΗΠΑ γίνεται χαμός στα μαγαζιά με μεταχειρισμένα είδη;

Γιατί στις ΗΠΑ γίνεται χαμός στα μαγαζιά με μεταχειρισμένα είδη;

Ενα ριάλιτι έκανε τους Αμερικανούς να τρέχουν για να ξεφορτωθούν άχρηστα πράγματα

condo
Από την ημέρα που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το ριάλιτι του Netflix «Tidying Up with Marie Kondo», τα καταστήματα που συγκεντρώνουν και πωλούν μεταχειρισμένα είδη, δεν προλαβαίνουν να δέχονται πράγματα!

Το ριάλιτι βασίζεται στο βιβλίο «The Life-Changing Magic of Tidying Up» και δείχνει πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου, τακτοποιώντας το σπίτι σου. Ένα από τα βασικά σημεία που επισημαίνει η συμπαθέστατη Marie Kondo είναι πως δεν πρέπει να γεμίζουμε περιττά πράγματα, αλλά αντίθετα πρέπει να κάνουμε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις και να ξεφορτωνόμαστε ό,τι δεν χρησιμοποιούμε.

Μόνο που αυτό είχε ως αποτέλεσμα από την Πρωτοχρονιά που κυκλοφόρησε το ριάλιτι, να παρατηρείται στις ΗΠΑ… συνωστισμός στα λεγόμενα thrift stores, τα καταστήματα με μεταχειρισμένα είδη.

Αμερικανικές εφημερίδες εντόπισαν αυτό που γίνεται και το έκαναν θέμα. Ιδιοκτήτες μαγαζιών δηλώνουν ότι επικρατεί τέτοιος χαμός, που πλέον δεν ξέρουν πού να βάζουν τα πράγματα που τους φέρνουν!

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν για όλα αυτά ευθύνεται η Marie Kondo, ωστόσο η αύξηση στις προσφορές ειδών έχει αρχίσει συμπτωματικά από τότε που βγήκε το ριάλιτι στις οθόνες.
Tidying Up with Marie Kondo | Official Trailer [HD] | Netflix
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης