Υπάλληλος των McDonald's δίνει συμβουλές και αποκαλύπτει μυστικά στους πελάτες

Υπάλληλος των McDonald's δίνει συμβουλές και αποκαλύπτει μυστικά στους πελάτες

Ο εργαζόμενος στην αλυσίδα fast food αποκαλύπτει γιατί αποφεύγει να ζητήσει πάγο στα αναψυκτικά του και γιατί δεν πίνει milkshake – Τι συμβουλεύει τους πελάτες για μεγαλύτερη ποιότητα στο φαγητό 

mcdonalds
Μυστικά εκ των έσω αποκάλυψε ένας εργαζόμενος της αλυσίδας fast food Mc Donald's, που εξήγησε γιατί αποφεύγει να βάζει πάγο στα αναψυκτικά του και γιατί δεν πίνει milshake.

Ο υπάλληλος εργάζεται σε κατάστημα της εταιρείας στο Essex και μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας στη διαδικτυακή έκδοση της Sun, δίνοντας συμβουλές προς τους πελάτες της αλυσίδας.

Μία από τις συμβουλές που έδωσε αφορά στον πάγο στα αναψυκτικά. Ο ίδιος αποφεύγει να βάζει παγάκια, καθώς όπως υποστηρίζει, η μηχανή που κατασκευάζονται δεν καθαρίζεται «τόσο συχνά όσο θα έπρεπε».

«Δεν θα έπαιρνα ποτέ τίποτα με πάγο. Δεν φταίει το νερό, αλλά το μηχάνημα» ανέφερε. Ένα άλλο προϊόν που αποφεύγει είναι τα milshakes, καθώς όπως υποστήριξε, γίνονται με ένα λευκό υγρό που πέφτει σε μια μηχανή.

Παράλληλα, ο εργαζόμενος μοιράστηκε μυστικά με τους πελάτες για να βελτιώσουν την ποιότητα του φαγητού τους.

Ένα από αυτά αφορά τις τηγανητές πατάτες. «Παραγγείλετε τις πατάτες χωρίς αλάτι, γιατί τότε θα αναγκαστούν να φτιάξουν καινούριες και φρέσκες», ανέφερε.

Κλείσιμο
Επίσης, ο εργαζόμενος παροτρύνει τους πελάτες να παραγγέλνουν φαγητό κάθε φορά που το μενού αλλάζει, δηλαδή μετά τις 8 πμ, τις 10 πμ, το μεσημέρι, στις 2 μμ, τις 5 μμ και στις 7 μμ.

Αντίθετα, οι χειρότερες ώρες για να παραγγείλει κανείς είναι ανάμεσα στις ώρες αιχμής, καθώς οι υπάλληλοι είναι πολύ απασχολημένοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης