Διακόσμησε το τζάκι με τους πιο όμορφους τρόπους φέτος το χειμώνα

tzaki

Οι ουδέτεροι τόνοι, όπως είναι το λευκό και το μαύρο είναι ιδανικοί για τη διακόσμηση ενός τζακιού

Επιτέλους χειμώνας, τζάκι και ζέστη. Το άναμμά του ωστόσο, είναι μια ιεροτελεστία την οποία υλοποιεί, συνήθως ένας άντρας.  Η γυναίκα ασχολείται με τη διακόσμηση του χώρου.

Οι πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για διακόσμηση είναι εδώ.  Οι ουδέτεροι τόνοι, όπως είναι το λευκό και το μαύρο είναι ιδανικοί για τη διακόσμηση ενός τζακιού. Ειδικά το λευκό δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο χειμώνα (σου θυμίζει και λίγο χιόνι) αλλά δεν κρυώνεις γιατί είναι αναμμένο το πανέμορφο τζάκι. Επίσης, ένα όμορφα βαμμένο τζάκι σε λευκό είναι πιο αριστοκρατικό.

Τα μεταλλικά στοιχεία είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνεις το τζάκι σου από φθινοπωρινό χειμωνιάτικο. Μπορείς κάλλιστα να πάρεις μεταλλική μπογιά σε σπρέι ή μερικά αξεσουάρ σε χρυσές και μεταλλικές αποχρώσεις, να βάλεις και έναν vintage καθρέφτη από πάνω και να δημιουργήσεις ένα ποίημα!

Διαβάστε περισσότερα στο www.keepup.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsigaro

Αν είστε μεταξύ αυτών που σας κυβερνά η ακατανίκητη επιθυμία για τσιγάρο, μην καταφύγετε σε τσίχλες ή επιθέματα νικοτίνης, καθώς Αμερικανοί ερευνητές προτείνουν κάτι εναλλακτικό αλλά αποτελεσματικό