Handmade Dreams: Η τέχνη του χειροποίητου στο Γκάζι

Handmade Dreams: Η τέχνη του χειροποίητου στο Γκάζι

Και δωρεάν σεμινάρια χειροτεχνίας

h_dr_1
Ένα τριήμερο γεμάτο έμπνευση και δημιουργία, έρχεται 16 με 18 Νοεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα «Νέοι Φούρνοι». Δεκάδες χειροτέχνες, μέσα από την επιτυχημένη διοργάνωση "Handmade Dreams", θα παρουσιάσουν τα έργα τους, τις τάσεις της εποχής, αλλά και θα μας προετοιμάσουν για τα Χριστούγεννα.

af1
Απευθείας απο τα χέρια των δημιουργών τους, θα παρουσιάζονται και θα διατίθενται, χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, ρούχα, είδη προσωπικής φροντίδας από αγνές πρώτες ύλες (καλλυντικά, σαπούνια κ.λπ.), τυποποιημένα τρόφιμα από αγνά υλικά (μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού κ.λπ.), βότανα, είδη σπιτιού, παιδικά, βρεφικά είδη, εποχιακά, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα.

Σκοπός των εκθέσεων «Handmade Dreams» είναι κάθε διοργάνωση να συγκεντρώνει τους καλύτερους δημιουργούς χειροποίητων προϊόντων της ελληνικής αγοράς, προκειμένου η ατομική δημιουργικότητα να μετατραπεί σε μία συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου και των δημιουργών του.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να εντρυφήσουν στο χώρο του χειροποίητου και του D.I.Y. (φτιάξτο μόνος σου), συμμετέχοντας στα δωρεάν σεμινάρια χειροτεχνίας.
Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Ανοιχτή για το κοινό θα είναι 14:00 με 00:00 την Παρασκευή, 11:00-00:00 το Σάββατο και 11:00-23:00 την Κυριακή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε: www.handmadedreams.gr και www.facebook.com/handmadedreamsgr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης