Τα 5 μυστικά που πρέπει να ανακαλύψεις πριν πεθάνεις

Τα 5 μυστικά που πρέπει να ανακαλύψεις πριν πεθάνεις

Ποια είναι τα μυστικά της ευτυχίας και γιατί κάποιοι άνθρωποι ζουν καλά και πεθαίνουν ευτυχισμένοι;

secret-2725302_1920
Τι σας έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά στη ζωή; Τι θα ευχόσαστε να είχατε μάθει νωρίτερα; Τελικά, τι είχε σημασία και τι όχι σε αυτό το ταξίδι; Το βίβλιο «Τα 5 μυστικά που πρέπει να ανακαλύψεις πριν πεθάνεις» του John Izzo, που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Διόπτρα, καλείται να απαντήσει σε αυτά ακριβώς τα ερωτήματα. 

Ο John Izzo μίλησε με περισσότερα από 200 άτομα μεταξύ 60-106 ετών, τα οποία περιέγραψαν γνωστοί και φίλοι ως «τα μοναδικά άτομα που ήξεραν ότι είχαν βρει την ευτυχία και το νόημα της ζωής».

book-secret
Μαγαζάτορες και επιζώντες του Ολοκαυτώματος, αρχηγοί φυλών και διευθύνοντες σύμβουλοι, αυτοί οι άνθρωποι, αθροιστικά, είχαν πείρα ζωής πάνω από 18.000 χρόνια. Απάντησαν σε ερωτήσεις όπως: Τι σας έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά; Τι θα ευχόσαστε να είχατε μάθει νωρίτερα; Τελικά, τι είχε σημασία και τι όχι;

Ο συγγραφέας μοιράζεται τις ιστορίες τους, που είναι αστείες, συγκινητικές και μας βάζουν σε σκέψεις, καθώς και τα πέντε μυστικά που έμαθε σε συνεντεύξεις που τους πήρε, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την πρακτική εφαρμογή τους.

Το βιβλίο αυτό θα σας κάνει να γελάσετε και να βουρκώσετε και θα σας παροτρύνει να ανακαλύψετε εγκαίρως ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή σας.

Διαβάστε απόσπασμα του βιβλίου εδώ

Κλείσιμο
Ο John Izzo, PhD, για περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια υπήρξε πρωτοπόρος στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων και σε πρωτοποριακές εργασιακές δράσεις. Τα γραπτά του συνδυάζουν εντυπωσιακά τις πρόσφατες έρευνες, τη συναρπαστική αφήγηση και τις πρακτικές ιδέες, ώστε να κάνετε τη διαφορά ξεκινώντας εδώ και τώρα. Διαθέτουν, επίσης, μια οξυδερκή διαίσθηση για το μέλλον, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να εμπνέονται και να νιώθουν έτοιμοι για δράση. Ήταν από τους πρώτους που ασχολήθηκε με την εμπλοκή των εργαζομένων και την κοινωνική ευθύνη στο βιβλίο του Awakening Corporate Soul, 1994, άνοιξε καινούριους δρόμους καταγράφοντας τη μεταβολή των αξιών κάθε γενιάς στο Values Shift-The New Work Ethic, 2000, έδειξε πώς τα άτομα διαμορφώνουν το μέλλον με το Stepping Up, 2014. Υπήρξε σύμβουλος σε 500 και πλέον εταιρείες, όπως IBM, Qantas, Mayo Clinic, Verizon, RBC, TELUS, Westjet, DuPont, Humana, Microsoft και MacDonalds.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης