Κίνημα... αγνότητας στις ΗΠΑ: Νεαρές κοπέλες παίρνουν όρκο παρθενιάς μέχρι να παντρευτούν

Ορκίζονται στους... μπαμπάδες τους

Έν έτει 2018, κορίτσια και νεαρές γυναίκες ντυμένες σαν νύφες και συνοδευόμενες από τους μπαμπάδες τους, ορκίζονται να μην υποκύψουν στη χαρά του σεξ μέχρι το γάμο τους.

Αυτή είναι η νέα τάση που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις χριστιανικές κοινότητες στις ΗΠΑ και όχι μόνο,όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun».

Το «κίνημα αγνότητας» ξεκίνησε από το Κολοράντο των ΗΠΑ εδώ και 20 χρόνια και ήδη έχει εξαπλωθεί σε 17 χώρες.

Έλαβε σάρκα και οστά ως απάντηση στο AΙDS. Ωστόσο, η ιδέα τα κορίτσια να προσφέρουν την παρθενιά τους στον πατέρα τους για να τη «φυλάξει» είναι μια σχετικά νέα αντίληψη που διαδίδεται στις ευαγγελικές εκκλησίες.

Όσοι ασπάζονται τις ιδέες του «κινήματος αγνότητας» ακολουθούν τον εξής κώδικα: οι κοπέλες συμμετέχουν σε «χορούς αγνότητας» με τους μπαμπάδες να τους τοποθετούν μία τιάρα στο κεφάλι και να της χορεύουν, όπως γράφει η εφημερίδα «The Sun» που κατάφερε να παρεισφρήσει μία από τις τελετές αγνότητας.

Επιπλέον, οι κοπέλες παίρνουν μολύβι και χαρτί για να υπογράψουν συμβόλαιο παρθενίας. Το ίδιο κάνουν και οι μπαμπάδες. Οι κοπέλες φορούν επίσης ένα δακτυλίδι στο δεξί χέρι. Κι όταν γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους, το βγάζουν...


Δείτε βίντεο: Κίνημα... αγνότητας στις ΗΠΑ: Νεαρές κοπέλες παίρνουν όρκο παρθενιάς μέχρι να παντρευτούν
Κίνημα... αγνότητας στις ΗΠΑ: Νεαρές κοπέλες παίρνουν όρκο παρθενιάς μέχρι να παντρευτούν

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Αντικούκου

Πολύ πιθανόν να άρχισαν να ψεκάζουν και αντικούκου στην Αμερική, πειραματικά για την αντιμετώπιση του παγκόσμιου υπερπληθυσμού και οι νεαρές εκεί έπαθαν πρόωρα συμπτώματα εμμηνόπαυσης και κατακόρυφης πτώσης της λίμπιντο. Σε λίγο θα ακούσουμε ότι και τα αγόρια εκεί δεν θα ξαναπαίξουν με το επίμαχο σημείο τους παρά θα το χρησιμοποιούν μόνο για την ούρηση και όταν έρθει η ώρα να παντρευτούν τις παρθένες τότε το σπορ θα είναι βαρετό για όλους. Δυνατό το αντικούκου τελικά που τους έριξαν...

Xa

και το στόμα τους βγάζει φωτιές..

χε χε

Ας ορκίζονται καλύτερα στις σπουδές τους μιας και το κίνημα ''εξαγοράστε την παρθενιά μου'' είναι πολύ πιο επίκαιρο προσοδοφόρο.

κατασκευαστης ρομποτ του σεξ

εξαιρετικη ιδέα...θα ανέβουν και οι τιμαι

Epwnvmus

Ναι,,, απο τα ... αυτιά!! Χαχα..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

utugw

Μπορεί το μήλο να έχει στιγματίσει το ανθρώπινο είδος με βάση το προπατορικό αμάρτημα, αλλά από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και βέβαια έχει αποκαταστήσει πλήρως την αξία του.

1
misty-copeland-under-armour-607x360-sl

Οι αθλητικές κακώσεις συμβαίνουν κατά την ενασχόληση με αθλήματα σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους ή κατά την διάρκεια άσκησης. Είναι το αποτέλεσμα ατυχημάτων, αναποτελεσματικής προπόνησης, κακής χρήσης των ειδικών προστατευτικών συσκευών ή ανεπαρκούς διάτασης και προθέρμανσης.

meningitis-sl-NEW-SL

Στην παιδική ηλικία, πιο συχνά μας απασχολεί το ροχαλητό, η άπνοια, η ελάττωση της ακοής, συμπτώματα τα οποία κυρίως οφείλονται στα μεγάλα κρεατάκια, στις συχνές φλεγμονές των αμυγδαλών και στην παρουσία υγρού στα αυτιά, γνωστή ως εκκριτική ωτίτιδα