Δείτε τη συγκινητική τοιχογραφία στο Σαν Φρανσίσκο που τιμά τη μνήμη του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Δείτε τη συγκινητική τοιχογραφία στο Σαν Φρανσίσκο που τιμά τη μνήμη του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Τα καλοσυνάτα μάτια του ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν του

Robin-williams
Μια υπέροχη τοιχογραφία σε κεντρικό σημείο του Σαν Φρανσίσκο αποδεικνύει ότι, εάν υπάρχει ταλέντο, ένας καλλιτέχνης μπορεί να μεταδώσει την ουσία ενός ανθρώπου απλώς και μόνο μέσα από το λαμπύρισμα των ματιών του.

Το εντυπωσιακό δημιούργημα ενός street artist που κοσμεί πλέον την πολύβουη Market Street της πόλης απεικονίζει ένα μέρος μόνο του προσώπου του πολυαγαπημένου ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο 2014, μετά από χρόνια μάχη με την κατάθλιψη, αφήνοντας συντετριμμένους τους εκατομμύρια φαν του.

Αυτό όμως το κομμάτι του προσώπου του είναι αρκετό για να αναγνωρίσει κανείς τα γεμάτα καλοσύνη μάτια του ηθοποιού, το σήμα κατατεθέν του μαζί με το αυθόρμητο χιούμορ του.




Η τοιχογραφία φέρει την υπογραφή του Αργεντινού street artist με το ψευδώνυμο Cobre (το πραγματικό του όνομα είναι Andres Iglesias), ο οποίος όχι μόνο την δημιούργησε χωρίς πληρωμή, αλλά έβαλε από την τσέπη του 900 δολάρια για να προμηθευτεί τα απαιτούμενα υλικά.

Κλείσιμο
«Τα μάτια του ήταν σίγουρα το πιο δύσκολο σημείο που έπρεπε να πετύχω. Χαμογελά, αλλά ταυτόχρονα είναι και λυπημένος. Στα μάτια βρίσκεται το 99% της ιστορίας του, γι' αυτό μου πήρε τόσο χρόνο για να τα πετύχω», δήλωσε ο Iglesias στην San Fransisco Examiner. Όσο για τους λόγους που επέλεξε τον συγκεκριμένο ηθοποιό ως πηγή έμπνευσης, ο ίδιος εξηγεί ότι μεγάλωσε με τις ταινίες του και πάντα έτρεφε μεγάλη αγαπη για το πρόσωπό του. «Μικρός είχα δει πάνω από 30 φορές τον Captain Hook και μετά μου έκλεψε την καρδιά με τον Patch Adams», λέει ο 31χρονος καλλιτέχνης.



Το Σαν Φρανσίσκο υπήρξε η πατρίδα του Ρόμπιν Γουίλιαμς για πολλά χρόνια και εκεί ξεκίνησε η καριέρα του ως κωμικός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης