Δείτε τι πρέπει να γράφετε στο προφίλ σας για να έχετε απήχηση στις εφαρμογές γνωριμιών

dating929393

Οι ερευνητές κατάφεραν να ξεχωρίσουν τις λέξεις που οδηγούν σε μεγαλύτερη απήχηση ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, παρατηρώντας πως υπάρχουν και κάποιες κοινές όπως «μουσική» και «γυμναστήριο»

Ένα από τα σημαντικότερα προαπαιτούμενα για την επιτυχία σας στα σάιτ και τις εφαρμογές γνωριμιών είναι χωρίς αμφιβολία η περιγραφή του εαυτού σας στο προφίλ σας.

Ερευνητές της εφαρμογής γνωριμιών Badoo κατάφεραν να ξεχωρίσουν τις λέξεις που οδηγούν σε μεγαλύτερη απήχηση ανάμεσα στους χρήστες. Μάλιστα, διαχώρισαν ποιές λέξεις φαίνονται περισσότερο ελκυστικές στους άντρες και ποιες στις γυναίκες, παρατηρώντας πως υπάρχουν και κάποιες κοινές όπως «μουσική» και «γυμναστήριο».

Πιο συγκεκριμένα οι δέκα λέξεις που κάνουν τους άντρες να φαντάζουν πιο ελκυστικοί στα μάτια των γυναικών είναι:

1. 1.80 ύψος

2 .Οικογένεια

3. Σκυλιά

4. Δείπνο

5. Γένια

6. Ταξίδια

7. Μουσική

8. Σχέση

9. Γυμναστήριο

10. ΑυτοκίνητοΣτο αντίπαλο στρατόπεδο, οι άντρες φαίνεται να προτιμούν γυναίκες, οι οποίες στην περιγραφή τους, χρησιμοποιούν τις παρακάτω 10 λέξεις:

1. Αγάπη

2. Ποτό

3. Μουσική

4. LOL

5. Γυμναστήριο

6. Καφές

7. Μπλε μάτια

8. :)

9. Μπύρα

10. Λάτρης φαγητού

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Η κουτσή Μαρία η Πενταγιώτισσα

Εγώ προτιμώ τον αξύριστο Κούλη με τις λέξεις δανεικά, χρεωκοπία, κουμπάροι, πελάτης, επανίδρυση και Ραφήνα.

χρηστος

Για την ώρα φάε τον ξυρισμένο Αλέξη με φόρους στο τηλέφωνο στον καφέ στα ξενοδοχεία και προσεχώς στον αέρα που αναπνέεις.Ψιτ μη ξεχάσεις να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ που καταργήθηκε με ένα νόμο

Eiτε με Aλέξη είτε με Koύλη στα 4 oύλoι

@17:41 & 19:39 !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

couple

«Είναι πάντα εντάξει να πει κανείς όχι στη σεξουαλική δραστηριότητα με την οποία δεν αισθάνεται άνετα, όποια κι αν είναι η κατάσταση», δήλωσε η επικεφαλής της οργάνωσης Family Planning Association

workout01

Ξέρεις ότι πρέπει να γυμνάζεσαι αλλά δεν θέλεις να το κάνεις για κανένα λόγο. Δυστυχώς η γυμναστική είναι υγεία και χρειάζεται. Ακόμα και μερικά λεπτά άσκησης την ημέρα θα σου δώσουν ενέργεια και ζωή.

kate01__1_

Τώρα που φθινοπωριάζει το μόνο που θέλουμε είναι να χωθούμε στα πουλοβεράκια μας και να απολαύσουμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας. Τι γίνεται, όμως, με τα κιλάκια που πήραμε στις διακοπές; Δεν πρέπει να τα χάσουμε;