Η Μις ΗΠΑ κατηγορεί τους επικεφαλής του Διαγωνισμού για μπούλινγκ εις βάρος της

miss-america01

Οι κατηγορίες της Κάρα Μουντ είχαν ως αποδέκτες την πρόεδρο Γκρέτσεν Κάρλσον και την διευθύνουσα σύμβουλο Ρεγκίνα Χόπερ

Η νυν Μις ΗΠΑ κατηγόρησε ευθέως τους επικεφαλής του διαγωνισμού για μπούλινγκ και χειραγώγηση εις βάρος της, στην πιο πρόσφατη «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του φημισμένο διαγωνισμού.

Οι κατηγορίες της Κάρα Μουντ είχαν ως αποδέκτες την πρόεδρο Γκρέτσεν Κάρλσον και την διευθύνουσα σύμβουλο Ρεγκίνα Χόπερ.

Έστειλε μάλιστα γράμμα στις προηγούμενες κατόχους του τίτλου, αναφέροντας ότι τρεις εβδομάδες πριν από τον διαγωνισμό για την επιλογή της νέας Μις ΗΠΑ, υπέφερε από την κακομεταχείριση των υπευθύνων.

«Ας είμαι ευθύς: Πραγματικά πιστεύω ότι η φωνή μου δεν ακούστηκε ούτε είναι ευχάριστη στους τωρινούς επικεφαλής. Ούτε τους νοιάζει να μάθουν ποια είμαι, ούτε πώς οι εμπειρίες μου μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό στον μέλλον», τόνισε.

«Η πρόεδρος και η CEO συστηματικά με φίμωναν, με υποβάθμιζαν, με περιθωριοποιούσαν και τελικά με «έσβησαν» από τον ρόλο μου ως Μις ΗΠΑ, κάτι που γινόταν σε καθημερινή βάση», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του Οργανισμού δεν υπήρξε κάποια απάντηση στις κατηγορίες.

Η νικήτρια του διαγωνισμού υποστηρίζει ότι αποκλείστηκε από συνεντεύξεις και συναντήσεις, ενώ αναφερόταν παντού με λάθος όνομα.

Η Μουντ παραπονέθηκε ότι την εκδικήθηκαν επειδή εμμέσως αναφέρθηκε σε τεταμένο κλίμα στους κύκλους της διοίκησης του Οργανισμού, γεγονός πυ οδήγησε στο κόψιμο της ομιλίας της σε 30 δευτερόλεπτα, ενώ της απαγόρευσαν να φορέσει το φόρεμα που είχε επιλέξει για την παρέλαση, ενώ αρχικά είχε εγκριθεί.

Η προηγούμενη CEO του Οργανισμού απολύθηκε μαζί με άλλα υψηλόωαθμα στελέχη όταν βγήκαν στη φόρα emails στα οποία χλεύαζαν την εμφάνιση, τη νοημοσύνη και τη σεξουαλική ζωή προηγούμενων κατόχων του τίτλου.

Η Κάρλσον, πρώην κεντρική παρουσιάστρια στο FOX News και πρώην Μις ΗΠΑ τη δεκαετία του '80, ανέλαβε την προεδρία.

Μία ομάδα αποτελούμενη από 11 πρώην Μις ΗΠΑ ξεκίνησε τη συγκέντρωση υπογραφών για την απόλυση τόσο της Κάρλσον, όσο και της Χόπερ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

190418091628_emfragma

Η νέα μελέτη δείχνει ότι οι άνθρωποι που έχουν υποστεί καρδιακό επεισόδιο και υιοθετούν αυτές τις δύο διατροφικές συνήθειες, είναι τέσσερις με πέντε φορές πιθανότερο να πεθάνουν πρόωρα

190418111723_nosokomeio_art

Δεν πάνε στον γιατρό οι Έλληνες ασθενείς επειδή δεν έχουν χρήματα για την επίσκεψη, πολλές φορές γίνονται «γιατροί» του εαυτού τους υποστηρίζοντας ότι γνωρίζουν πως μπορούν να προλάβουν επιπλοκές από την ασθένειά τους, ενώ μερικές φορές αποφεύγουν να κάνουν ερωτήσεις στο γιατρό τους γιατί έχουν την αίσθηση ότι βιάζεται ή δεν έχει χρόνο

sex11

Αν έχετε ξεχάσει πότε φλερτάρατε τελευταία φορά, εάν έχει περάσει μια δεκαετία ή δύο από τότε που βγήκατε για φαγητό και δείπνο με έναν άγνωστο, πιθανότατα έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το πως μπορείτε να γίνετε σεξουαλικά ενεργός

vitamin_d2

Πότε μια βιταμίνη μπορεί να γίνει επικίνδυνη για την υγεία μας; Την απάντηση μπορεί να τη δώσει ο γιατρός σας αλλά και ένας 54χρονος από τον Καναδά

nosokomeio_gripi-1280x720

Μπορεί στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις τον κυριότερο ρόλο να τον παίζει το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικό εντούτοις σημαντικό ρόλο στη διασπορά των μικροβίων φαίνεται ότι παίζουν και οι ασθενείς