Η Μις ΗΠΑ κατηγορεί τους επικεφαλής του Διαγωνισμού για μπούλινγκ εις βάρος της

Η Μις ΗΠΑ κατηγορεί τους επικεφαλής του Διαγωνισμού για μπούλινγκ εις βάρος της

Οι κατηγορίες της Κάρα Μουντ είχαν ως αποδέκτες την πρόεδρο Γκρέτσεν Κάρλσον και την διευθύνουσα σύμβουλο Ρεγκίνα Χόπερ

miss-america01
Η νυν Μις ΗΠΑ κατηγόρησε ευθέως τους επικεφαλής του διαγωνισμού για μπούλινγκ και χειραγώγηση εις βάρος της, στην πιο πρόσφατη «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του φημισμένο διαγωνισμού.

Οι κατηγορίες της Κάρα Μουντ είχαν ως αποδέκτες την πρόεδρο Γκρέτσεν Κάρλσον και την διευθύνουσα σύμβουλο Ρεγκίνα Χόπερ.

Έστειλε μάλιστα γράμμα στις προηγούμενες κατόχους του τίτλου, αναφέροντας ότι τρεις εβδομάδες πριν από τον διαγωνισμό για την επιλογή της νέας Μις ΗΠΑ, υπέφερε από την κακομεταχείριση των υπευθύνων.

«Ας είμαι ευθύς: Πραγματικά πιστεύω ότι η φωνή μου δεν ακούστηκε ούτε είναι ευχάριστη στους τωρινούς επικεφαλής. Ούτε τους νοιάζει να μάθουν ποια είμαι, ούτε πώς οι εμπειρίες μου μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό στον μέλλον», τόνισε.

«Η πρόεδρος και η CEO συστηματικά με φίμωναν, με υποβάθμιζαν, με περιθωριοποιούσαν και τελικά με «έσβησαν» από τον ρόλο μου ως Μις ΗΠΑ, κάτι που γινόταν σε καθημερινή βάση», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του Οργανισμού δεν υπήρξε κάποια απάντηση στις κατηγορίες.

Κλείσιμο
Η νικήτρια του διαγωνισμού υποστηρίζει ότι αποκλείστηκε από συνεντεύξεις και συναντήσεις, ενώ αναφερόταν παντού με λάθος όνομα.

Η Μουντ παραπονέθηκε ότι την εκδικήθηκαν επειδή εμμέσως αναφέρθηκε σε τεταμένο κλίμα στους κύκλους της διοίκησης του Οργανισμού, γεγονός πυ οδήγησε στο κόψιμο της ομιλίας της σε 30 δευτερόλεπτα, ενώ της απαγόρευσαν να φορέσει το φόρεμα που είχε επιλέξει για την παρέλαση, ενώ αρχικά είχε εγκριθεί.

Η προηγούμενη CEO του Οργανισμού απολύθηκε μαζί με άλλα υψηλόωαθμα στελέχη όταν βγήκαν στη φόρα emails στα οποία χλεύαζαν την εμφάνιση, τη νοημοσύνη και τη σεξουαλική ζωή προηγούμενων κατόχων του τίτλου.

Η Κάρλσον, πρώην κεντρική παρουσιάστρια στο FOX News και πρώην Μις ΗΠΑ τη δεκαετία του '80, ανέλαβε την προεδρία.

Μία ομάδα αποτελούμενη από 11 πρώην Μις ΗΠΑ ξεκίνησε τη συγκέντρωση υπογραφών για την απόλυση τόσο της Κάρλσον, όσο και της Χόπερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης