Τελικά η αγαπημένη σοκολάτα Toblerone επιστρέφει στο κλασικό της σχήμα

tob

Η εκδοχή αυτή κυκλοφόρησε το 2016 με στόχο να μειώσει το βάρος της σοκολάτας αλλά συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια με κάποιους να την παρομοιάζουν με σχάρα ποδηλάτου

Καταργούν οι παρασκευαστές της ελβετικής σοκολάτας Toblerone την τελευταία εκδοχή της, με τα μεγάλα κενά ανάμεσα στα διάσημα τρίγωνα κομμάτια της, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.

Η εκδοχή αυτή κυκλοφόρησε το 2016 με στόχο να μειώσει το βάρος της σοκολάτας αλλά συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια με κάποιους να την παρομοιάζουν με σχάρα ποδηλάτου.

Η παρασκευάστρια εταιρεία Mondelez International, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι το νέο σχήμα δεν αποτελούσε την "τέλεια μακροπρόθεσμη απάντηση" για τους πελάτες της.

Τώρα σχεδιάζει να αυξήσει το σημερινό της μέγεθος -από συσκευασία των 150 γραμμαρίων σε συσκευασία των 200--και να επαναφέρει το κλασικό της σχήμα.

Όταν η σοκολάτα κυκλοφόρησε με την νέα της μορφή, η παρασκευάστρια εταιρεία το απέδωσε στην αύξηση του κόστους των συστατικών της και επισήμανε ότι θα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στο να αλλάξει την εμφάνισή της ή να αυξήσει την τιμή πώλησής της.

ΣΧΟΛΙΑ (11)

ΝΥ

Εχουν κι αυτοι ......σοβαρά προβλήματα.

Candyman

Γατάκια Ελβετοί, σοκολάτα σαν την Serano της ΙΟΝ ούτε στα όνειρα σας.

Συμφωνώ.

Η κορυφαία. Και πολύ κοντά η ΙΟΝ γάλακτος και η Σοκοφρέτα.

Serano

κορυφαιες σοκολατες

Το ότι δύο εταιρείες...

Έχουν εξαγοράσει τα τρόφιμα και μαζί όλο το εισόδημα του πλανήτη, θα έπρεπε να σας προβληματίζει περισσότερο. Όταν ο Μαρξ ανέλυε τη "συγκέντρωση" του κεφαλαίου και τη "συγκεντροποίηση" των επιχειρήσεων, τα καπιταλιστικά φερέφωνα ψέλνανε ύμνους στο δημιούργημα της ανθρώπινης φαντασίας ονόματι Θεός. Και τώρα το παίζουν και ειδήμονες και σωτήρες. Δεν λέει όμως να μειώσει τα υπερκέρδη του ο καπιτάλας μονοπώλιο... Να αυξήσει την τιμή ή να μειώσει το βάρος σκέφτεται, πώς δηλαδή θα με ρίξει για να κονομήσει... "Το ποσοστό του κέρδους" η κινητήρια δύναμη του καπιταλισμού, όπως μας έμαθε ο Κάρολος.-

ε πσιτ

Το να αυξάνεις την τιμή και να μειώνεις παράλληλα την ποσότητα το κάνουν και κάτι αριστεροί στις ταβέρνες και στα μπιστρό που διατηρούν.

Νίκος

Αν ήσουνα στη θέση τους ακριβώς το ίδιο θα έκανες, επειδή δεν είσαι γι αυτό γκρινιάζεις! Προσγειώσου στην πραγματικότητα σύντροφε.

Φτιάξεις εσύ

σοσιαληστικές επιχειρήσεις και δούλευε τις τζαμπα. Από λόγια και ιδέες πρώτοι οι αριστεροί, στην πράξη πάσχουν λιγάκι...

Δεξιός (νομίζω)

Ο Κάρολος είπε για τον κακό καπιταλιστή αλλά δεν πρόλαβε να δει και να σχολιάσει τον αποβλακωμένο (υπερ)καταναλωτή, ο οποίος ήρθε αργότερα (αρχές 20ου αιώνα). Το καπιταλιστικό σύστημα είναι ισχυρό και δημοκρατικό γιατί βασίζεται στην ηλιθιότητα και τα ζωώδη ένστικτα του μέσου ανθρώπου και τη χειραγώγησή τους. Αυτό θέλουν οι άνθρωποι (και καλά να πάθουν).

Τρομπέτας

Ο,τι και να κάνουν σαν τις Ελληνικές σοκολάτες δεν θα γίνουν.

Sotus

Ήταν μια τραγική επιλογή της εταιρίας. Ελπίζω το πάθημα να τους έγινε μάθημα και να μην ξαναζήσουμε ποτέ κάτι τέτοιο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

paid_vihas_1


Ο βήχας αποτελεί ένα συνηθισμένο σύμπτωμα που δεν πρέπει να καταστέλλεται, αλλά αν χρειασθεί, να αντιμετωπίζεται η υποκείμενη αιτία και μόνο

skylos3

Ο σκύλος που θα γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας είναι ένα ζωντανό πλάσμα, με δικά του χαρακτηριστικά, ανάγκες, προτιμήσεις και ιδιαιτερότητες