Μπορώ με τις ενέσεις λίπους να διώξω τις ρυτίδες;

rytides-ekfrashs

Η αφαίρεση του λίπους μπορεί να γίνει κάτω από τοπική αναισθησία σε συγκεκριμένες περιοχές και δεν είναι επώδυνη διαδικασία

Ενέσεις λίπους (μεταμόσχευση λίπους), το γέμισμα των ρυτίδων μπορεί να πραγματοποιηθεί και με ενέσεις λίπους. Αυτή η τεχνική προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως ότι το λίπος αποτελεί ιστό του ίδιου του ασθενούς, είναι δηλαδή αυτόλογος ιστός, και δεν χρειάζεται test αλλεργίας ή άλλες εξετάσεις συμβατότητας.

Η αφαίρεση του λίπους μπορεί να γίνει κάτω από τοπική αναισθησία σε συγκεκριμένες περιοχές και δεν είναι επώδυνη διαδικασία.

Οι ενέσεις λίπους εφαρμόζονται σε βαθιές ρυτίδες όπως είναι τις ρινοπαριακής αύλακας (κάτω από τι μύτη και γύρω από το στόμα), μπορούν να καλύψουν την χαλάρωση στην περιοχή της παρειάς (μάγουλα), όπως ακόμα και στην περιοχή ανάμεσα από τα φρύδια (μεσόφρυο).

Μετά το χειρουργείο, ακολουθεί μια μικρή περίοδος 2-3 ημερών όπου υπάρχει οίδημα και ερυθρότητα)

Τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής κρατάνε για χρόνο και το πλεονέκτημα της τεχνικής αυτής είναι ότι τα αποτελέσματα είναι φυσικά και μπορούν να πραγματοποιηθούν και άλλες ενέσεις στην περιοχή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Η μεταμόσχευση του λίπους στις συγκεκριμένες περιοχές που θέλουμε να κάνουμε στο πρόσωπο έχει το πλεονέκτημα ότι το λίπος αυτό είναι 100% αποδεκτό από τον οργανισμό ενώ άλλα προϊόντα μπορεί δυνητικά να προκαλέσουν αλλεργίες ή άλλα προβλήματα μη συμβατότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

diatrofi

Αυτά που οι άνθρωποι τρώνε και ο τρόπος που παράγουν την τροφή τους, πρέπει να αλλάξουν δραστικά στο μέλλον, αν οι άνθρωποι θέλουν να είναι πιο υγιείς, αλλά και η Γη να μην υποφέρει μαζί τους

4